Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Ora ana ancaman tsunami sawise gempa anyar Vanuatu

0a1a-125
0a1a-125
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 nyerang pesisir Vanuatu ing Samodra Pasifik dina Jumuah, ujare Survei Geologi AS (USGS). Ora ana laporan langsung korban korban karusakan. Ora ana peringatan ancaman tsunami.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 18 Jan 2019 13:18:32 UTC

• 19 Jan 2019 00:18:32 cedhak pusat gempa

Lokasi 19.208S 168.633E

Jerone 45 km

Jarak • 77.5 km (48.1 mi) WNW saka Isangel, Vanuatu
• 166.4 km (103.2 mi) SSE saka Port-Vila, Vanuatu
• 237.2 km (147.1 mi) NE saka W , Kaledonia Anyar
• 397.3 km (246.3 mi) NE saka Dumb a, Kaledonia Anyar
• 400.9 km (248.5 mi) NNE Mont-Dore, Kaledonia Baru

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.0 km; Vertikal 5.7 km

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov