Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News wong Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Polandia target EU, AS lan Asia kanthi PLN 50 yuta kampanye

0a1a-129
0a1a-129
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Polandia (PTO) ngumumake manawa negara-negara Uni Eropa, Amerika Serikat lan negara-negara Asia minangka pasar utama, sing bakal promosi Polandia ing taun 2019. PTO ujar manawa bakal fokus ing promosi Polandia liwat jaringan sosial.

Presidene, Robert Andrzejczyk, ing sawijining wawancara bubar, negesake manawa 75 persen turis asing sing teka ing Polandia minangka warga Uni Eropa. Nanging, dheweke njamin manawa organisasi uga bakal aktif ing bagean liya ing jagad iki. Presiden Andrzej Andrzejczyk nuding negara-negara Asia sing Polandia duwe sambungan udara langsung - kalebu Jepang, Korea Selatan lan China. Kajaba iku, Organisasi Turis Polandia bakal ngatur tumindak sing ditujokake menyang diaspora Polandia ing Amerika Serikat. Ing antarane target penting kampanye taun iki, Presiden PTO uga nyebutake Israel. "Iki minangka pasar paling cepet kanggo wong asing ing Polandia," ujare Robert Andrzejczyk.

Ing musim semi, PTO bakal nerusake kampanye "#Visit Polandia". Minangka bagean, blogger-blogger populer bakal diajak menyang Polandia, sing bakal ningkatake hiburan ing negara kita liwat hubungan online. Taun iki, kampanye bakal ditujokake utamane kanggo pangguna Instagram. “Gambar, komentar cekak plus masak. Masakan, yaiku sing pengin dilebokake ing taun 2019 lan Instagram minangka alat sing apik kanggo "- jarene Robert Andrzejczyk.

Organisasi Pariwisata Polandia uga bakal melu aktif ing pameran turis ing saindenging jagad. Dheweke nyiapake jabatan nasional anyar, sing bakal diwiwiti kanthi resmi ing wulan Maret sajrone pameran turis ing Berlin. Kajaba iku, PTO bakal ngundang para pembuat film saka saindenging jagad menyang Polandia lan ngajak supaya nggawe produksi gedhe ing lokasi sing mbukak ing Polen.

Ing taun 2018, 19 yuta turis asing teka ing Polandia. Ing taun iki, miturut perkiraan Kementerian Olahraga lan Pariwisata lan POT, cacahe bisa uga luwih saka 20 yuta. Total anggaran POT kanggo promosi Polandia ing luar negeri taun iki yaiku PLN 50 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov