24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Sri Lanka Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Napa pesawat Udara Sri Lankan A330-200 diparkir ing Colombo sing ora ana siji mesin?

Srilankan330
Srilankan330
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pesawat Udara Sri Lankan Airbus A330-200 wis diparkir ing Bandara Internasional Colombo Bandaranaike sing ilang siji mesin lan ora bisa obah.

Maskapai kasebut ujar ing sawijining pernyataan manawa "pengin njlentrehake jabatane babagan panggunaan salah sawijining pesawat Airbus A330-200 kanthi nomer seri MSN-1008 lan nomer registrasi CAASL 4R ALS."

Pesawat iki dituku ing 2017 minangka bagean saka kondisi sing disepakati ing antarane manajemen maskapai lan penyewa pesawat sadurunge, Aercap, minangka penyelesaian nglawan pembatalan urutan papat pesawat Airbus A350-900 anyar.

Nanging, konfigurasi kabin pesawat iki, sing diprodhuksi ing taun 2009, ora cocog kanggo operasi SriLankan Airlines, duwe akeh kursi lan ruang minimal ing antarane kursi ing kabin Kelas Bisnis.

Kabeh pesawat liyane ing armada SriLankan Airlines nglakokake konfigurasi kelas Bisnis lan Ekonomi kelas loro, kanthi standar kenyamanan nalika lenggah.

Mula, manajemen sadurunge njupuk keputusan kanggo nyewa pesawat iki menyang maskapai Eropa. Nanging, sawise sawetara wektu, maskapai Eropa iki nglanggar perjanjian sewa beli kanthi gagal mbayar sewa. Penyewaan kasebut uga ora netepi kewajiban miturut kontrak sewa guna nyiyapake pesawat kanggo pasrah.

Tim rekayasa ing SriLankan nindakake cek perawatan sing dibutuhake supaya pesawat siyap mabur.

Manajemen uga nggoleki kemungkinan sub-nyewakake pesawat iki menyang operator charter utawa maskapai liyane. Nganti wektu kasebut, pesawat kasebut tetep ing BIA minangka bagean saka armada SriLankan, sanajan ora digunakake amarga alasan kasebut ing ndhuwur, ujare SriLankan Airlines.

Minangka praktik standar ing sebagian besar maskapai penerbangan sing macem-macem bagean utawa komponen sing bisa diijolake kayata mesin sing dibutuhake banget kanggo pesawat operasional dijupuk saka pesawat sing ora bisa digunakake langsung, yen bagean kasebut durung ana ing saham toko suku cadang maskapai.

SriLankan wis nyopot salah sawijining mesin saka pesawat iki lan dipasang ing pesawat liya amarga salah sawijining mesin kasebut lagi nindakake sawetara perawatan. Bagian-bagian kasebut bakal diganti sadurunge pesawat kasebut disewa menyang maskapai liya, yen perjanjian sewa kaya kasebut ditandatangani kanggo panggunaan pesawat iki.

Manajemen saiki SriLankan Airlines negesake manawa ora melu keputusan babagan urutan pesawat A350-900, sing ditindakake ing 2013; utawa pembatalan pesenan ing 2016; utawa akuisisi pesawat A330-200 4R ALS sing ora cocog kanggo model bisnis maskapai saiki.

"Manajemen nyoba ngoptimalake panggunaan lan ngasilake investasi ing pesawat iki, kaya karo aset maskapai liyane. Manajemen uga njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo mbalekake kerugian saka maskapai saka pihak sing ana gandhengane, ”ujare SriLankan.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.