24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Sri Lanka transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

SriLankan Airlines ujar manawa pesawat Airbus ora cocog kanggo dheweke

SriLankanAirlines
SriLankanAirlines
ditulis dening editor

SriLankan Airlines ujar ing sawijining pernyataan manawa "pengin njlentrehake jabatane babagan panggunaan salah sawijining pesawat Airbus A330-200.

Print Friendly, PDF & Email

SriLankan Airlines ujar ing sawijining pernyataan manawa "pengin njlentrehake jabatane babagan panggunaan salah sawijining pesawat Airbus A330-200 kanthi nomer seri MSN-1008 lan registrasi CAASL nomer 4R ALS."

Operator nasional Sri Lanka nyatakake babagan pemanfaatan salah sawijining pesawat Airbus A330-200 sing mandheg ing Bandara Internasional Bandaranaike manawa konfigurasi kabin pesawat kasebut ora cocog karo model bisnis.

Pesawat iki dituku ing 2017 minangka bagean saka kondisi sing disepakati ing antarane manajemen maskapai lan penyewa pesawat sadurunge, Aercap, minangka penyelesaian nglawan pembatalan urutan papat pesawat Airbus A350-900 anyar.

Nanging, konfigurasi kabin pesawat iki, sing diprodhuksi ing taun 2009, ora cocog kanggo operasi SriLankan Airlines, duwe akeh kursi lan ruang minimal ing antarane kursi ing kabin Kelas Bisnis.

Kabeh pesawat liyane ing armada SriLankan Airlines nglakokake konfigurasi kelas Bisnis lan Ekonomi kelas loro, kanthi standar kenyamanan nalika lenggah.

Mula, manajemen sadurunge njupuk keputusan kanggo nyewa pesawat iki menyang maskapai Eropa. Nanging, sawise sawetara wektu, maskapai Eropa iki nglanggar perjanjian sewa beli kanthi gagal mbayar sewa. Penyewaan kasebut uga ora netepi kewajiban miturut kontrak sewa guna nyiyapake pesawat kanggo pasrah.

Tim rekayasa ing SriLankan nindakake cek perawatan sing dibutuhake supaya pesawat siyap mabur.

Manajemen uga nggoleki kemungkinan sub-nyewakake pesawat iki menyang operator charter utawa maskapai liyane. Nganti wektu kasebut, pesawat kasebut tetep ing BIA minangka bagean saka armada SriLankan, sanajan ora digunakake amarga alasan kasebut ing ndhuwur, ujare SriLankan Airlines.

Minangka praktik standar ing sebagian besar maskapai penerbangan sing macem-macem bagean utawa komponen sing bisa diijolake kayata mesin sing dibutuhake banget kanggo pesawat operasional dijupuk saka pesawat sing ora bisa digunakake langsung, yen bagean kasebut durung ana ing saham toko suku cadang maskapai.

SriLankan wis nyopot salah sawijining mesin saka pesawat iki lan dipasang ing pesawat liya amarga salah sawijining mesin kasebut lagi nindakake sawetara perawatan. Bagian-bagian kasebut bakal diganti sadurunge pesawat kasebut disewa menyang maskapai liya, yen perjanjian sewa kaya kasebut ditandatangani kanggo panggunaan pesawat iki.

Manajemen saiki SriLankan Airlines negesake manawa ora melu keputusan babagan urutan pesawat A350-900, sing ditindakake ing 2013; utawa pembatalan pesenan ing 2016; utawa akuisisi pesawat A330-200 4R ALS sing ora cocog kanggo model bisnis maskapai saiki.

"Manajemen nyoba ngoptimalake panggunaan lan ngasilake investasi ing pesawat iki, kaya karo aset maskapai liyane. Manajemen uga njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo mbalekake kerugian saka maskapai saka pihak sing ana gandhengane, ”ujare SriLankan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.