Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Nyilem menyang Boeing 747: Taman tema jero banyu sing paling ramah lingkungan ing Bahrain

Pilih basa sampeyan
B747BAH
B747BAH
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bahrain ngupayakake turis luwih akeh. Minangka alesan sing apik kanggo mbukak taman tema jero banyu paling ramah lingkungan ing donya.

Sing diarepake bakal disambut pengunjung ing musim panas 2019, lapangan dolanan ing jero banyu bakal duwe pesawat Boeing 70 sing wis kecepetan 747 meter. Pesawat kasebut dipercaya wis diangkut menyang Bahrain saka Fujairah, UEA, lan kacarita minangka pesawat paling gedhe sing nuli kecelup.

Pengumuman kasebut, digawe dening perwakilan pribadi Paduka Raja Hamad, presiden Dewan Tertinggi Lingkungan Hidup, Syekh Abdullah bin Hamad Al Khalifa, negesake: "Nyakup area luwih saka 100,000 kaki persegi, pengalaman nyilem sing luar biasa kalebu sawetara struktur saliyane jet jumbo sing tenggelam minangka pusat, kayata replika omah pedagang mutiara tradisional Bahraini, terumbu karang buatan lan patung-patung liyane sing digawe saka bahan ramah lingkungan, kabeh kecelup kanggo nyedhiyakake papan sing aman kanggo tuwuh karang terumbu karang lan habitat kanggo segara . "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.