Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bangkok ngencengi larangan COVID-19

Pilih basa sampeyan
Bangkok ngencengi larangan COVID-19
Bangkok ngencengi larangan COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat kutha Bangkok saya ketat Covid-19 Watesan karantina amarga coronavirus, nglarang kegiatan papan hiburan, laporan media lokal.

Miturut laporan paling anyar, pub, bar, kafe Internet, taman banyu, kamar mandhi, taman bermain lan lapangan olahraga, pusat kebugaran, panti pijet, sekolah seni beladiri, arena adu jago lan sawetara papan liyane bakal ditutup sementara ing Bangkok.

Kajaba iku, ing salon tata rambut, klien ora kudu ngenteni potongan rambut ing njero omah, lan siji pengunjung kudu dilayani ora luwih saka rong jam.

Sadurunge, kantor walikota Bangkok nutup kabeh sekolah nganti tanggal 17 Januari. Pra sekolah lan taman kanak-kanak uga diprentah ditutup.

Wiwit awal pandemi, 7,379 kasus infeksi COVID-19 wis didaftar ing Thailand, udakara 4.3 ewu wong sing pulih, 64 wong wis tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.