24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Fashion Warta Pamrentah News tanggung jawab Rusia Breaking News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia ngluncurake e-visa sanalika kahanan COVID-19 diidini

Rusia ngluncurake e-visa sanalika kahanan COVID-19 diidini
Rusia ngluncurake e-visa sanalika kahanan COVID-19 diidini
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Luar Negeri Rusia ngumumake manawa sistem kanggo nerbitake visa elektronik jangka pendek (e-visa) tunggal kanggo tamu manca wis siyap lan siyap diluncurake, nanging tanggal diluncurake bakal gumantung karo kahanan COVID-19 ing negara kasebut lan ing jagad iki.

Proyek visa elektronik Rusia wiwitane diwiwiti ing 2017, nanging sing duwe visa mung diidini mlebu Rusia liwat titik persimpangan ing Distrik Federal Timur Jauh, St. Petersburg, wilayah Leningrad lan Kaliningrad lan ora duwe hak ninggalake wilayah kasebut. Saiki, warga asing sing nyekel e-visa bakal bisa nyebrang wates ing pirang-pirang wilayah Rusia lan lelungan ing saindenging negara. Para ahli percaya manawa asile inflasi turis bakal mundhak 20-25%.

Pamrentah Rusia nyetujoni aturan kanggo ngetokake e-visa ing wulan November. Aplikasi bisa diajukake ing situs web khusus sing dikelola dening Menteri Luar Negeri utawa liwat aplikasi seluler. Pelamar kudu ngunggah foto lan pindai paspor lan mbayar biaya visa $ 40 (bocah-bocah ing sangisor enem taun entuk visa gratis). E-visa, valid nganti 60 dina, bakal diterbitake sajrone patang dina. Sing duwe e-visa diidini ngenteni nganti 16 dina ing Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.