Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kongres Prague ngetrapake penghargaan lelungan lan pariwisata

Pilih basa sampeyan
ceko1
ceko1
ditulis dening editor

Situs web Kongres Prague anyar dianugerahi minangka salah sawijining proyek digital paling apik ing industri Plancongan & Pariwisata Ceko.

Print Friendly, PDF & Email

Biro Konvensi Prague ngumumake manawa situs web Kongres Prague entuk 3rd papan ing kategori "Proyek Digital" Grand Prix Pariwisata Ceko. Upacara penghargaan dianakake ing dina Kamis, 17 Januari 2019 ing pameran perdagangan lelungan GO lan REGIONTOUR ing Brno, Republik Ceko.

The situs web anyar Biro Konvensi Prague diluncurake ing wulan April 2018 ing acara 10 organisasith pengetan Proyek kasebut diakoni minangka proyek digital ketiga industri pariwisata Ceko paling apik ing proyek Grand Prix Pariwisata Ceko, sing diselenggarakake saben taun dening penerbit media COT lan perusahaan Veletrhy Brno.

Hadiah kaping pisanan ing kategori kasebut diwenehake menyang Otoritas Daerah ing Wilayah Pardubice kanthi portal turis Vychodni-Cechy.info.

Taun iki, penghargaan kasebut diwenehake ing limang kategori. Juri ahli ngevaluasi proyek sing didaftar ing patang kategori, sing menang nomer lima - Agen Tur Paling Apik - dipilih adhedhasar pemilihan umum.

"Kita wis ngerteni tren taun-taun kepungkur kanggo nambah kualitas proyek sing wis didaftar sing dikonfirmasi maneh. Nalika Grand Prix Pariwisata Ceko minangka kompetisi lokal, aku yakin manawa akeh proyek sing ditampilake bakal sukses ing level internasional, " komentar Eva Frindtová, perwakilan omah penerbitan media COT.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.