Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kuba nganyari syarat entri kanggo pengunjung manca

Pilih basa sampeyan
Kuba nganyari syarat entri kanggo pengunjung manca
Kuba nganyari syarat entri kanggo pengunjung manca
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwit tanggal 10 Januari, kabeh turis manca sing plesiran menyang Kuba kudu duwe sertifikat tes negatif Covid-19.

Tes PCR kudu dijupuk ora luwih saka 72 jam sadurunge lelungan.

Sertifikat kasebut kudu diterbitake nganggo rong basa - basa negara asale lan Inggris.

Sawise tekan, turis kudu nyoba tes kaping pindho. Asil kasebut bakal siyap dina. Nganti asil tes kapindho wis siyap, para tamu kudu karantina ing hotel kasebut.

Kajaba iku, turis kudu duwe asuransi medis kanthi jangkoan kanggo perawatan COVID-19, utawa sampeyan bisa tuku jangkoan medis Kuba kanthi rega $ 30.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.