Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Sheraton Petaling Jaya milih Direktur Sales & Marketing anyar

Pilih basa sampeyan
joyce
joyce
ditulis dening editor

Hotel Sheraton Petaling Jaya ngumumake janjian Joyce Wong dadi Direktur Sales & Marketing. Nggawa

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Sheraton Petaling Jaya ngumumake janjian Joyce Wong dadi Direktur Sales & Marketing. Nindakake pengalaman dodolan korporat luwih saka 10 taun ing industri perhotelan, Wong ngawasi kabeh upaya penjualan, pemasaran lan hubungan masarakat kanggo ikon anyar, hotel menara emas ing distrik bisnis Petaling Jaya.

Karir keramahan Wong diwiwiti ing taun 2002, karo departemen keuangan Renaissance Hotel Kuala Lumpur. Ora suwe, sales lan marketing wis narik minat Wong ing taun 2005 nalika dheweke pindhah dadi koordinator ing penjualan ruangan perusahaan. Wong terus entuk pengalaman ing divisi katering lan kabeh departemen penjualan lan pemasaran ing kana. Sadurunge gabung karo Hotel Sheraton Petaling Jaya, Wong nambah portofolio lan profil dheweke suwene 8 taun karo grup Hilton lan dadi Manager Komersial ing Hilton Kuala Lumpur.

Minangka Direktur Sales & Marketing sing mentas ditunjuk, Wong bakal duwe peranan penting kanggo memimpin tim dinamis lan nyusun strategi utama kanggo dodolan lan pemasaran Hotel Sheraton Petaling Jaya. Ing janjian kasebut, Wong menehi komentar, 'Aku kepengin nyedhiyakake akeh pengalaman lan ilmu kanggo ngembangake analisis strategis babagan tren pasar saiki lan mbesuk, kanggo nggawe Sheraton Hotel Petaling Jaya 253 kamar minangka hotel pilihan ing Petaling Jaya ing antarane lokal lan para pelaku bisnis lan hiburan global. '

Wong lan tim duwe tujuan kanggo sesambungan karo komunitas bisnis lan sing golek hiburan, kanggo nyorot macem-macem fasilitas lan fasilitas sing dipikirake ing Sheraton Petaling Jaya Hotel. Saka kamar sing wiyar, bebas asap rokok, dilengkapi kasur Pengalaman Turu Tandha Sheraton nganti papan rapat lan acara sing luwih fleksibel 3,000 meter persegi, Joyce yakin manawa Sheraton Petaling Jaya Hotel bakal dadi papan inspirasi kanggo para tamu sinau luwih lengkap, ndeleng luwih akeh apa liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.