24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Bermuda Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News wong News Wire Plancongan USA Breaking News

Travel Edge jenenge VP Eksekutif anyar

EVP
EVP
ditulis dening editor

Michael Johnson gabung karo Travel Edge minangka Wakil Presiden Eksekutif,

Print Friendly, PDF & Email

Michael Johnson gabung karo Travel Edge minangka Wakil Presiden Eksekutif kanggo njupuk pimpinan divisi lelungan $ 400 yuta, nyengkuyung 600 penasihat perjalanan ahli ing AS, Kanada, lan Bermuda.

Dheweke duwe pengalaman 18 taun ing ritel mewah - paling anyar dadi Wakil Presiden Senior, Operasi Toko kanggo Saks Fifth Avenue, Lord & Taylor lan Teluk Hudson.

Ing peran anyar iki, Johnson bakal nambah taun anggone ngirim pengalaman pelanggan sing luar biasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.