24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Jepang Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kampanye Kereta Api kanggo turis asing ing Jepang duwe karakter komik sing misuwur

prw_PI3lg_ftgUze5P
prw_PI3lg_ftgUze5P
ditulis dening Dmytro Makarov

Seibu Railway Co., Ltd. - sing nggandhengake hub Tokyo Ikebukuro lan Shinjuku karo tujuan sing wis mapan, Chichibu lan Kawagoe, ing Prefektur Saitama - wis nyopir kampanye nggunakake karakter komik "Kewan cilik Kanahei," sing misuwur banget ing Jepang, Hong Kong lan Taiwan. Karakter kasebut digawe dening ilustrator Jepang lan seniman manga sing nganggo jeneng samaran jenenge Kanahei.

Tiket Sepur “SEIBU KAWAGOE PASS”, bisa uga dituku kanggo hadiah, salah sawijining edhisi winates “Seibu Railway x Kanahei's Small kéwan sing dirancang kanggo omben-omben asli,” yen ditampilake ing panggonan sing ditetepake kanggo pertukaran (Stasiun Hon-Kawagoe Pusat Informasi Turis / Pusat Informasi Pariwisata Seibu Ikebukuro) sajrone kampanye nganti tanggal 31 Oktober 2019 (* Kampanye kasedhiya nganti enteke entek).


Kanggo mengeti kolaborasi antarane Kanahei lan Seibu Railway, perusahaan iki uga mbukak sepur kebungkus iklan, nggawe kewan "Kewan Kecil Kanahei - Perjalanan santai menyang Kawagoe kanthi numpak Railway SEIBU," sajrone wektu winates nganti Desember 2019 Jalur Shinjuku, sing ngubungake Shinjuku karo Kawagoe.

Kajaba iku, para plancong bisa ndeleng video animasi asli sing nampilake rong kewan sing lelungan ing kreta saka Ikebukuro menyang Hon-Kawagoe, sing mandeg pungkasan ing Seibu Shinjuku Line lan stasiun sing paling cedhak karo kutha istana lawas Kawagoe. Ing video kasebut, kewan kasebut ngganti sepur ing Stasiun Tokorozawa lan seneng ndelok ing Kawagoe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.