Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Prague mbukak Zona Komersial anyar

0a1a-174
0a1a-174
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Prague ngluncurake operasi zona komersial anyar ing Terminal 2 kanthi total 2,200 sq.m. Wilayah anyar, sing mapan pas checkpoint keamanan, kalebu enem unit ritel lan restoran swalayan sing duwe area sit-down. Sudut bocah kudu ngetutake sakcepete. Minangka solusi rumit, bagean saka bagean sing ora diwatesi Aula Departure Terminal 2 ing ngarepe pos keamanan bakal digunakake kanggo meja layanan lan area tunggu penumpang cacat. Proyek zona komersial anyar minangka tanggepan bandara tumrap akeh penumpang lan nuduhake ekspansi paling gedhe ing ruang ritel Terminal 2 wiwit diluncurake.

"Sesuai karo strategi jangka panjang bandara, zona komersial Terminal 2 sing anyar bakal nulung Bandara Prague kanggo memenuhi permintaan para penumpang sing saya akeh, kalebu macem-macem produk sing ditawakake, menehi pilihan kanggo para penumpang lan, pungkasan nanging paling ora, nambah rasa seneng nalika blanja lan mangan, ”ujare Václav Řehoř, Ketua Direksi Bandara Prague.

Zona komersial kasebut nduwe total enem toko, kalebu telung butik mode kanthi jeneng The Fashion Place, toko kosmetik Rituals, toko merek mono sing nawakake tas tangan Italia dening Coccinelle lan toko dolanan Hamleys. Restoran sing promosi konsep pasar unik dikelola dening jaringan Swiss Marché International, sing wis ngoperasikake rong papan ing Terminal 1.

"Kita seneng bisa melu nggawe zona komersial anyar ing Terminal 2. Pilihan klambi lan aksesoris sing digawa dening toko The Fashion Place disesuaikan karo kebutuhan khusus para wisatawan Terminal 2. Bebarengan karo Rituals, iki bakal cocog kanggo penawaran Terminal sing wis ana, "ujare Richard Procházka, CEO Republik Ceko Ritel Perjalanan Lagardère. Produk dening Tommy Hilfiger, Boss, Polo Ralph Lauren lan Superdry kalebu merek premium sing digawa dening toko The Fashion Place; akeh tawaran khusus dibandhingake karo nawakake toko-toko pusat kutha Prague.

"Toko Hamleys sing anyar dibukak ing Bandara Václav Havel Prague minangka toko pertama ing Eropa Tengah lan kita seneng bisa mbukak ing Prague, kabeh papan. Format Plancongan biasane beda karo toko klasik kita ing pilihan produk sing digawa. Sanajan ukuran toko, Format Plancongan Hamleys njaga swasana unik ing toko-toko Hamleys, mula senenge diwiwiti lan ora ana enteke, ”ujare Daniel Chytil, Direktur Operasi Hamleys.

“Kita seneng banget yen saiki duwe restoran kaping telu ing Bandara Václav Havel Prague. Restoran Marché Mövenpick lan Zigoliny ngidini para wisatawan ngrasakake panganan digawe saka bahan-bahan seger sing disiapake langsung ing ngarepe. Thanks kanggo panggunaan eksklusif bahan-bahan sing paling apik, para pelanggan bisa seneng kesederhanaan sajian sing apik. Seger lan luwih sehat - mulane kita ngerteni, ”Hermann Ircher, Marché International CCO, ujar.

Jumlah unit bisnis ing Bandara Prague saya mundhak dadi 114 karo toko anyar lan restoran. Para penyewa ruang anyar dipilih kanthi tender terbuka sing diarani wulan November 2017. Kualitas lan macem-macem layanan lan produk, desain toko, pengalaman lan referensi pelamar minangka kriteria utama kanggo milih pemegang saham anyar. Sewa sing ditawakake mung 1/3 saka formula nggawe keputusan.

"Bakal tetep dadi strategi kita ing segmen bisnis non-penerbangan kanggo nyedhiyakake layanan lan barang sing paling jembar lan paling apik, nalika njaga kenyamanan penumpang ing level dhuwur. Nanging, iki bakal mbutuhake kemajuan konstruksi lan teknologi ing bandara. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa kita ngetrapake rencana pembangunan jangka panjang bandara. Saliyane aspek liyane, kalebu opsi pangembangan segmen bisnis non-penerbangan anyar, "tambah Václav Řehoř.

Zona komersial minangka asil saka rekonstruksi lan ekspansi bagean saka koridor transit pusat kanthi pos pemeriksaan keamanan Terminal 2 sing asli. Konstruksi diwiwiti wulan Juli 2018 lan ora nate matesi pengoperasian bangunan Terminal. Pamriksa pungkasan area utama zona komersial anyar ditindakake ing wulan Desember 2018. Biaya investasi kanggo konstruksi lan ekspansi ruang udakara CZK 65 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov