24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Sri Lanka Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Thai Lion Air kanggo miwiti layanan udhara Bangkok - Colombo

thailion
thailion
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai murah Thai Lion Air bakal miwiti ngoperasikake penerbangan langsung antarane Sri Lanka lan Bangkok wiwit 30 Januari.

Penerbangan kasebut dijadwalake mangkat menyang Colombo jam 9.30 esuk lan tekan Bandara Don Mueang (Bangkok) jam 2:45 sore (wektu lokal).

Ketua Lion Lion Thai Kapten Darsito Hendro Seputro ujar manawa maskapai kasebut siyap kanggo pasar Sri Lanka lan seneng nggawa luwih akeh wisatawan saka Sri Lanka kanggo ngrasakake produk pariwisata Thailand.

Saliyane Bangkok, maskapai kasebut uga nyedhiyakake layanan penerbangan sing nyambung menyang tujuan domestik liyane ing Thailand kayata Chiang Mai, Chiang Rai, Phuken lan Pattaya. Penyayang pantai bisa santai ing pantai Phuket lan Pattaya sing misuwur ing saindenging jagad.

Sawise Sri Lanka, Thai Lion Air ngrancang mbukak tujuan liyane kanggo konektivitas wong ing saindenging jagad. Maskapai kasebut yakin manawa peluncuran penerbangan kasebut bakal nambah kedatangan penumpang saka Sri Lanka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.