24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Zimbabwe nunjuk Duta Pariwisata anyar

0a1a-195
0a1a-195
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ketua Touchroad International Holdings Dr He Liehui diangkat dadi duta pariwisata Zimbabwe ing China.

Menteri Perindustrian Lingkungan, Pariwisata lan Perhotelan Prisca Mupfumira milih janjian kasebut dina Selasa ing peluncuran Tour Africa-New Horizon Project.

Bintang film Black Panther, Danai Gurira, pemain rugbi Tendai "Beast" Mtawarira lan penulis lagu Penelope Jane Powers (PJ Powers) uga wis ditunjuk dadi duta besar pariwisata.

Janjian Liehui ngetrapake eksploitasi kanggo maju Zimbabwe dadi tujuan wisata sing disenengi.

Liwat bimbingane, Touchroad International bakal ndeleng Zimbabwe nampa 350 turis Tionghoa saben wulan wiwit Maret taun iki.

Upaya iki dimaksudake kanggo terus maju ing industri pariwisata sing miturut pamrentah sing diluncurake dening Otoritas Pariwisata Zimbabwe, negara kasebut nampa udakara 2,7 yuta turis ing taun 2018, sing ngluwihi puncak sing direkam ing taun 1999.

Ngomong nalika diluncurake Proyek Horizon Tour Africa-New Horizon, Menteri Lingkungan, Pariwisata, lan Industri Perhotelan Prisca Mupfumira, ujar inisiatif kasebut kanggo mesthekake sektor pariwisata dipasar kanthi global kanthi global.

"Peluncuran Tour Africa diwiwiti nalika kita minangka Pamrentah nggawe maneh jagad kanggo teka lan nandur modal ing Zimbabwe. Kayane, kita uga kudu ngupayakake supaya ora bisa diwakili dening Duta Pariwisata patriotik tanpa preduli ras, warna utawa kapercayan.

"Mula, aku pengin njupuk kesempatan iki kanthi resmi ngumumake manawa kementerian wis milih duta besar ing ngisor iki kanggo promosi pariwisata: Dr He Liehui, Tendai Mtawarira, Danai Gurira lan PJ Powers.

"Duta Besar bakal ditunjuk kanthi resmi ing wektu sing tepat. Nanging, amarga dheweke saiki bareng karo kita ing kene, aku resmi menehi Sertifikat Ambassadorial menyang Dr He Lihue, "ujare Menteri Mupfumira.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov