Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Bangkok Airways mabur menyang Cam Ranh, Vietnam

0a1a-198
0a1a-198
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bangkok Airways Public Company Limited wis sukses nggawe penerbangan kaping pisanan saka Bangkok menyang Cam Ranh dina iki. Manajemen Bangkok Airways sesarengan kaliyan perwakilan saka Kedutaan Besar Thailand menyang Vietnam rawuh ing upacara penerbangan perdana sing ditindakake ing Bandara Internasional Cam Ranh ing Vietnam kanthi sambutan saka pejabat Vietnam sing ana gandhengane.

Pelopor Bangkok Airways minangka maskapai pertama sing ngetrapake rute langsung antara Bangkok lan Cam Ranh. Kutha sing dikenal kanthi jeneng "Riviera Laut China Selatan", dununge ing pesisir Tenggara Vietnam lan mung 30 menit menyang Nha Trang sing minangka salah sawijining tujuan plancongan pantai sing paling dikepengini bebarengan karo macem-macem kegiatan wisata lan rekreasi ; Kuil Buddha, gréja Katulik gaya gothic, sumber air panas alami, kebon uyah, lan air terjun unik. Kajaba iku, yen duwe link menyang Cam Ranh bakal nggampangake para penumpang sing lelungan ing maskapai penerbangan mitra penerbangan Bangkok Airways saka saindenging jagad kanggo nyambung menyang Dalat lan Mui Ne, banjur menyang Kota Ho Chi Minh.

Cam Ranh minangka tujuan kaping papat ing Vietnam sing nambah jaringan rute Bangkok Airways sawise kinerja sukses ing penerbangan Bangkok - Danang, Bangkok - Phu Quoc lan Chiang Mai - Hanoi diluncurake awal Mei 2016, Oktober 2017 lan Maret 2018.

Maskapai kasebut ngoperasikake papat penerbangan seminggu (Senen, Rebo Jumuah lan Minggu) kanthi pesawat Airbus A144 sing ana 319 kursi, wiwit tanggal 25 Januari 2019. Penerbangan metu PG993 bakal budhal Bangkok (Bandara Suvarnabhumi) jam 10.20 jam lan tekan Bandara Internasional Cam Rahn jam 12.05jam. Penerbangan mlebu PG994 bakal mangkat saka Cam Ranh jam 12.55 jam lan tekan Bangkok (Bandara Suvarnabhumi) jam 14.40 jam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov