Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Laos Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Presiden China muji wiwitan Taun Pariwisata China-Laos 2019

0a1a-201
0a1a-201
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden China ngirim pesen ucapan selamat nalika diluncurake Taun Pariwisata China-Laos 2019 ing Vientiane, dina Jumuah, mratelakake pangarep-arep kanggo nambah pemahaman lan paseduluran antarane rong bangsa kasebut.

Ngelingi manawa China lan Laos seneng dhukungan politik bebarengan, kerja sama ekonomi sing komprehensif, lan terus nambah persahabatan tradisional, Xi Jinping ujar manawa China nganggep Laos minangka tetanggan, kanca, kanca lan mitra sing apik. Dheweke uga ujar manawa China gelem kerja sama karo pihak Laos kanggo strategi pembangunan dovetail sing luwih apik, ningkatake kerja sama ing sabuk lan konstruksi Jalan, lan ningkatake kemitraan strategis komprehensif China-Laos kanggo nggayuh woh-wohan anyar.

China lan Laos duwe budaya sing apik lan pemandangan sing apik, ujare Xi. Wong-wong saka kaloro negara kasebut, ngombe banyu saka kali sing padha, duwe gegayuhan sing kuat kanggo nambah pemahaman lan paseduluran, ujare presiden China.

Xi ujar manawa dheweke ngarepake negara loro kasebut bakal duwe kesempatan nindakake taun pariwisata kanggo nggedhekake pertukaran masarakat lan budaya, lan nggabungake basis publik lan sosial kanggo pambangunan komunitas China-Laos ing mangsa ngarep.

Kesepakatan kanggo nganakake Taun Pariwisata China-Laos ditindakake nalika diskusi antara Xi lan Presiden Laotian Bounnhang Vorachit sing ngunjungi ing Mei Mei 2018.

Loro-lorone bakal melu pameran, pagelaran seni, forum, program pelatihan lan acara liyane, kanggo ningkatake pangerten lan paseduluran, uga menehi kontribusi kanggo mbangun komunitas China-Laos ing mangsa ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov