Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kepulauan Cayman ngrusak cathetan turis

kepulauan cayman
kepulauan cayman
ditulis dening editor

Kapuloan Cayman wis njaga pangsa pasar kanthi taun kedatangan statistik sing rusak.

Print Friendly, PDF & Email

Sawise taun rebound kanggo lelungan Karibia kanthi nambah persaingan ing saindenging wilayah kasebut, Kapuloan Cayman njaga pangsa pasar kanthi taun kedatangan statistik sing rusak. Ing pungkasan taun 2018, total kunjungan luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur ing kunjungan sing wis direkam kalebu taun 2006, sing sadurunge nyekel rekor nomer paling akeh pengunjung ing taun kalender.

Total kedatangan kanggo taun 2018 ing kunjungan udara lan pelayaran yaiku 2,384,058, yaiku kenaikan 11.05 persen sajrone periode sing padha ing taun 2017 (237,211 wong tambahan). 463,001 pengunjung stayover, paningkatan 10.66 persen - tambahan 44,598 pengunjung - liwat taun 2018, minangka taun "wiwitan" sing apik kanggo tujuan:

• Kapuloan Cayman nampani luwih saka 450,000 pengunjung stayover kaping pisanan.
• Kedatangan ing 2018 nuduhake kunjungan stayover paling dhuwur kanggo taun tanggalan ing sejarah sing direkam (ngluwihi Jan-Des 2017).
• Minangka prestasi kaping pindho ing 'wiwitan' luwih saka 50,000 pengunjung stayover lelungan menyang tujuan sajrone siji wulan, kedadeyan kaping pindho ing taun 2018: Maret lan Desember.

Peningkatan kunjungan sing signifikan iki mengaruhi ekonomi lokal kanthi kenaikan bathi pengunjung, mundhak nganti US $ 98.1 juta tinimbang taun 2017. Prakiraan total belanja pengunjung ing 2018 yaiku US $ 880.1 juta, paningkatan 12.5 persen.

Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Hon. Moses Kirkconnell bareng, "Amanat Menteri lan Departemen Pariwisata yaiku nggampangake tuwuhing kunjungan taunan lan kontribusi ekonomi; Kementerian saya ngupayakake kanthi strategis saben taun. Liwat promosi kreatif, kemitraan, lan kolaborasi terus karo para pemangku kepentingan industri, kita tetep ngrampungake prestasi penting sajrone taun pemecahan rekor terus-terusan. Pamrentah duwe komitmen kanggo investasi ing titik mlebu ing Pelabuhan Pelayaran lan Bandara. Nganyari sing dibutuhake banget bakal entuk manfaat saka operator pariwisata, bisnis, pengunjung lan warga. Fokusku yaiku supaya kabeh mata pelajaran ing portofolio pelayanan saya efisien lan efektif kanggo ndhukung sektor pariwisata. Asil kasebut minangka indikator kerja sing apik ing taun 2018. "

Ing 2018, Amerika Serikat, Kanada, lan LATAM paling mengaruhi nomer kedatangan. Khusus, negara-negara sing duwe pengaruh paling gedhe ing kinerja umum ing taun 2018 yaiku:

• Amerika Serikat: 13.01%
• Kanada: 7.46%
• Jamaika: 7.63%
• Argentina: 17.54%
• Bermuda: 21.10%

Wulan Desember kacathet minangka sing paling apik ing rekor, kanthi kenaikan kedatangan stayover 6.15 persen kanthi tujuan sing ditampa luwih saka 50,000 bahan bakar utamane dening pasar Amerika Utara. Kaya kenaikan statistik sakabèhé, AS nduwe pengaruh paling gedhe ing wulan Desember kanthi luwih saka 2,600 pengunjung tambahan. Iki minangka wulan kaping 21 berturut-turut tuwuhing pasar iki sing kalebu paningkatan kapasitas maskapai penerbangan nasional Cayman Airways saka JFK kanthi penerbangan saben dinane ing Desember 2018 dibandhingake Desember 2017. Kanada nduwe pertumbuhan 3.30 persen dadi Desember paling apik ing sejarah statistik kanggo kunjungan stayover Kanada. Nambahake kasuksesan nomer pemecahan rekor Desember, Amerika Latin uga nambah 3.32 persen lan saiki dadi wulan paling apik ing sejarah kedatangan wilayah kasebut.

"Tujuan Departemen Pariwisata kanggo diversifikasi pasar sumber ditambah karo pangembangan rute anyar sing dituju lan rencana pemasaran inovatif terus nyengkuyung sukses rekor kanggo Kepulauan Cayman lan bakal dilanjutake ing taun 2019," ujare Direktur Pariwisata, Ibu Rosa Harris. "Nggawe manawa penerbangan iku penting banget kanggo kunjungan ing tim kita global tetep setya nambah kapasitas lan seneng banget mbukak kanthi resmi rute Denver Colorado ing wulan Maret karo Cayman Airways. Minangka gapura kanggo Pantai Barat, kita ngarep-arep bisa nampani akeh pengunjung anyar saka Colorado lan kutha-kutha anyar saka Amerika Serikat ing taun 2019 kanggo nambah taun sukses ing Kapuloan Cayman. Aku ngucapake matur suwun sanget kanggo kabeh mitra pariwisata amarga melu kampanye pemasaran tujuan, dadi tamu tamu, wartawan, lan agen perjalanan kanggo nyenengake, ndidik lan ngeterake merek Kepulauan Cayman ing saindenging jagad. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.