24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Travel US nggresah maring Disney Bates Disney

Travel US nggresah maring Disney Bates Disney
Travel US nggresah maring Disney Bates Disney
ditulis dening Harry S. Johnson

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan kematian Richard Bates, wakil presiden senior urusan pemerintah kanggo The Walt Disney Company:

“Komunitas plancongan lan turis Amerika nuwuhake rasa sedhih banget saka akeh wong nalika krungu kematian Richard sing ora dikarepake.

"Seneng banget lan istimewa yen wis kenal lan kerja bareng Richard sajrone pirang-pirang taun. Kolega lan rekane bakal ngelingi dheweke minangka kehadiran sing apik lan bisa menehi inspirasi, saliyane keprigelan sing luar biasa sing digawa menyang lapangan Minangka swara utama kanggo pimpinan kita sing dipilih kanggo hiburan lan plancongan lan pariwisata, karya Richard duwe pengaruh penting kanggo urip ewu sajrone dekade karir.

"Matur sungkawa paling akeh kanggo garwane Richard, Rose lan putra-putrane Ricky lan Chris, uga kulawarga Disney."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.