Warta Breaking Travel Breaking Zambia News China Breaking News Warta Pamrentah News wong Pariwisata News Wire Plancongan

China lan Zambia nambah kerjasama budaya lan pariwisata

chinazambia
chinazambia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Zambia lan China, dina Setu, negesake komitmene kanggo promosi kerjasama budaya lan pariwisata.

Kaloro negara kasebut nggawe komitmen nalika nindakake pagelaran budaya, dening Jilin Art Troupe, minangka bagean saka perayaan Taun Anyar Cina.

Richard Musukwa, Menteri Pariwisata lan Seni ing Zambia, ujar, negara Afrika sisih kidul ngormati pentinge budaya, ing pambangun hubungan masarakat lan pengin sinau saka budaya ing negara liya kaya China.

Zambia, jarene, ngurmati dhukungan sing wis ditampa saka China, ing pertukaran budaya, sing ningkatake kerja sama sing ana ing antarane rong negara kasebut sajrone 55 taun kepungkur.

Li Jie, Duta Besar Tiongkok ing Zambia, ngakoni hubungan bilateral sajrone pirang-pirang taun, lan ujar manawa, kerja sama budaya uga duwe peranan kanggo ningkatake hubungan.

Ing Zambia 10,000 siswa saiki sinau basa Tionghoa. 4,000 siswa Zambia saiki sinau ing macem-macem universitas ing China.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.