24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News wong Resorts Sint Maarten Breaking News Olahraga Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Jacksons judhule Heineken Regatta St. Maarten

0a1a-238
0a1a-238
ditulis dening Kepala Editor Tugas

St Maarten Heineken Regatta misuwur amarga balap kelas internasional lan narik sawetara tumindak musik paling misuwur ing saindenging jagad kanggo partai legenda kasebut. Taun iki ora beda. Royalti motown, The Jacksons - Jackie, Tito, Jermaine lan Marlon - bakal tampil ing dina Minggu 3 Maret 2019.

Direktur Produksi St Maarten Heineken Regatta, John Leone, komentar, 'Bebarengan karo jadwal lomba sing rame ing taun iki, kita seneng banget ngumumake manawa Jacksons bakal judhul partai final kita dina Minggu 3 Maret 2019. Dheweke ora butuh pengenalan. Kita yakin 100% musik sing disenengi kanthi apik selama pirang-pirang dekade bakal menehi inspirasi kanggo kabeh pesaing regatta lan pewarta partai. Jacksons, bakal nggawa kita lelungan sing ora bisa dilalekake liwat sejarah lan karir musik sing pengaruh. Krungu band iki ing pulau Karibia sing apik iki bakal legendaris! ”

Jacksons nggawe sejarah ing taun 1970 minangka tumindak rekaman pertama sing papat jomblo pertama tekan nomer 1 ing Billboard Hot 100. Ing taun 2017, dheweke ngrayakake 50 taun minangka salah sawijining klompok sing paling sukses ing sejarah musik. Jackie, Tito, Jermaine, Marlon lan Michael, limang sadulur saka Gary, Indiana, diwiwiti dadi Jackson 5 lan sabanjure The Jacksons, lan misuwur amarga gabungan talenta musik lan koreografi sing luar biasa.

Pisanan mlebu menyang Steeltown Records ing taun 1967, The Jacksons nemokake sukses internasional kanthi lagu-lagu: "I Want You Back", "ABC", "The Love You Save" lan "I'll Be There". Limang album mengko, para sadulur melu The Victory Tour ing taun 1984, lan dadi seri konser paling dhuwur sing tau digawe ing Amerika Serikat. Klompok kasebut, sing wis mlebu ing Hall of Fame Rock and Roll, dadi inspirasi kanggo sawetara generasi band lanang, kalebu Backstreet Boys, Edisi Anyar, N * SYNC, News Kids on the Block, lan saiki, Jonas Brothers, Siji Arah, lan liya-liyane.

St Maarten Heineken Regatta saiki wis umur 39 taun, lan saiki dadi kelas balap tangan 2 sing anyar. Pelayaran lan pesta kasebut dilakoni luwih saka patang dina 28 FEBRUARI - 3 MARET 2019. Patang dina balapan Kelas Dunia campuran sampurna karo pihak Heineken sing apik banget, sing nggawe pulau kasebut nganti wengi. Kabeh acara kasebut ana ing Desa Heineken Regatta St. Maarten ing Port de Plaisance Resort, Casino lan Yacht Club. Bersiap-siap kanggo sawetara "Fun Serious" Legendaris!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov