Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan

Flydubai ngluncurake layanan langsung Dubai-Tashkent

0a1a-242
0a1a-242
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Flydubai maskapai penerbangan murah sing duwe pamrentah Dubai bakal miwiti penerbangan menyang Tashkent wiwit tanggal 11 Maret 2019. Layanan kaping lima saben minggu antarane Dubai lan Tashkent bakal dadi operasi saben dina wiwit tanggal 31 Mei 2019.

Operator kasebut bakal ngoperasikake rute anyar kanthi pesawat Boeing 737 MAX 8 sing anyar saka Terminal 3 Dubai International (DXB). Kabin anyar kasebut dilengkapi kasur flat ing Kelas Bisnis lan uga ruang ekstra lan privasi, para penumpang bisa turu kanthi nyaman sajrone pesawat. Kelas Ekonomi nawakake kursi RECARO anyar sing dirancang kanggo ngoptimalake ruangan lan kenyamanan supaya penumpang bisa lungguh, santai lan nikmati pesawat.

Ngomentari peluncuran penerbangan menyang Tashkent, Ghaith Al Ghaith, Chief Executive Officer, flydubai, ujar, "kita seneng dadi maskapai nasional UEA pertama sing nawakake penerbangan langsung menyang Tashkent, nguatake hubungan antarane UEA lan Uzbekistan liwat arahan anyar iki link udara. Iki nggawe kesempatan kanggo pangembangan pariwisata lan aliran perdagangan luwih lanjut lan jumbuh karo komitmen kita kanggo mbukak pasar sing durung dibayar sadurunge lan nawakake luwih akeh pilihan perjalanan kanggo mabur menyang Dubai lan sateruse.

Jeyhun Efendi, Wakil Presiden Senior - Operasi Komersial lan E-commerce, flydubai, ujar, "Kita ngarepake rute anyar iki bakal dadi pilihan populer kanggo para penumpang sing lelungan saka Dubai lan GCC sing golek permata anyar sing didhelikake kanthi jarak sing adoh saka hub ing Dubai. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov