Argentina Breaking News Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Investments LGBTQ Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Brasil sing ngganti kabijakan LGBT bisa uga ateges nambah pariwisata kanggo Argentina

Argentina-gay-tavel-guid
Argentina-gay-tavel-guid
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Argentina lan Brasil mesthi padha saingan. Iki ora mung cocog kanggo bal-balan, nanging uga kanggo pariwisata.

Kebijakan anti-LGBT sing digawe ing Brasil bisa uga nyebabake pariwisata sing luwih gedhe saka sektor iki kanggo Argentina.

Nggawe tawaran turis sing fokus ing pariwisata gay ing Argentina dadi saya apik kanggo perusahaan lan bisnis ing industri kasebut, amarga pasar iki nyathet pangeluaran sing luwih dhuwur lan tetep maneh dibandhingake karo pasar pariwisata niche liyane.

Luwih saka 490,000 turis LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual, lan Transgender) ngunjungi Argentina sajrone taun 2018, sing tuwuh 11% saben taun.

"Ing 2018, Argentina nutup taun iki kanthi luwih saka 7 yuta pengunjung. Klebu 490,000 turis LGBT miturut Pablo De Luca, presiden Kamar Dagang Gay & Lesbi lan Pariwisata Argentina.

Buenos Aires minangka tujuan nomer LGBT ing Argentina, disusul karo kutha Puerto Iguazú, Ushuaia, Mendoza, Córdoba, lan Rosario.

Negara kasebut terus-terusan nyebutake minangka salah siji saka sepuluh tujuan "ramah-gay" paling apik sing nyumbang kanggo tuwuh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.