24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Azerbaijan Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Aliran turis ing antarane Azerbaijan lan Bulgaria tambah akeh

trend_nikolay_yankov
trend_nikolay_yankov
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Azerbaijan lan Bulgaria kepengin ngembangake kerjasama ing kabeh bidang kalebu pariwisata, Nikolay Yankov, Duta Besar Bulgaria kanggo Azerbaijan, marang Trend Publication ing sawijining wawancara anyar.

Duta Besar kasebut ujar manawa aliran turis antara Azerbaijan lan Bulgaria saya tambah akeh kanthi ngluncurake penerbangan Baku menyang Sofia sing ora mandheg.

"Jumlah visa sing ditanggepi kanggo warga Azerbaijan wis nambah paling ora 40 persen wiwit dibukak penerbangan, lan kita yakin ing taun iki tren positif bakal terus sawise mbukak maneh penerbangan reguler ing musim semi," jarene.

Duta besar negesake manawa tujuane yaiku ngasilake asil sing luwih katon kanggo warga Bulgaria lan Azerbaijan.

"Saiki ana luwih akeh kesempatan kanggo hubungan sing luwih cedhak karo masarakat lan kontak sing luwih kuat ing bisnis, hubungan ekonomi sing luwih dinamis," ujare Yankov.

Salajengipun, babagan penyederhanaan rezim visa ing antarane negara-negara kasebut, duta besar kasebut ujar manawa Bulgaria ora ngetrapake peraturan visa sepihak ing negara liya, nanging luwih becik ngetutake kabijakan Uni Eropa babagan iki.

"Kedutaan Besar kita kerja miturut Perjanjian antarane Uni Eropa lan Azerbaijan babagan fasilitasi penerbitan visa [tujuan Perjanjian kasebut, sing diwiwiti tanggal 1 September 2014, yaiku kanggo nggampangake, kanthi basis timbal balik, diterbitake visa kanggo jangka sing dituju ora luwih saka 90 dina saben periode 180 dina kanggo warga Uni Eropa lan Azerbaijan].

Bagian konsulat ing kedutaan kasebut mesthi ngupayakake kabeh supaya bisa menehi tanggepan cepet marang syarat-syarat para pelamar visa lan nyoba nerusake aplikasi visa kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.