Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Festival Tanglung Langit Pingxi Langit Kota Taipei siyap nampani para turis internasional

0a1a-24
0a1a-24
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Festival Tanglung Langit Pingxi Sky City New Taipei tau dipilih dening TripAdvisor minangka "kegiyatan budaya sing paling disaranake kanggo para turis internasional ing Taiwan".

Penyelenggara acara, Pamrentah Kutha Taipei Anyar, bakal maneh nganakake pesta rilis lampion langit tanggal 2/16 (Sat.) lan 2/19 (Sel) sore ing taun iki.

Saben taun, festival kasebut dianakake ing distrik Pingxi, kutha New Taipei, Taiwan, lan misuwur kanthi pemandangan sing atusan lentera sing munggah ing wektu sing padha. Iki uga minangka petualangan perjalanan sing kudu dikunjungi kanggo akeh turis Jepang, Korea, Eropa lan Amerika.

Saliyane melu festival lan ngalami budaya lentera langit lokal, uga ana sumber wisata sing akeh ing sekitar kabupaten Pingxi. Turis bisa njupuk garis Pingxi / Shen'ao - Railway Taiwan kanggo muter kabeh. Dahua, Shifen, Wanggu, Lingjiao, nganti stasiun pungkasan - Jingtong, saben stasiun sing dilewati ing dalan duwe ciri khas dhewe-dhewe.

Utamane, trek sepur cedhak toko, omah dalan tradisional lan mini-station sing aneh, sing kudune dikunjungi. Kajaba iku, ing sacedhake Stasiun Kereta Api Jingtong, ana "Paviliun Langit Lantern Polisi", sing kalebu salah sawijining jinis lan daya tarik sing kudu dideleng ing Pingxi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov