Airlines Breaking News Finlandia Warta Breaking Travel News tanggung jawab transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelancong Finlandia ndhukung bahan bakar jet sing bisa dianyari

finalis
finalis
ditulis dening editor

Perdebatan publik babagan emisi sing gegandhengan karo penerbangan saiki mengaruhi konsumen Finlandia. Saka kabeh responden, 50 persen ujar manawa dheweke ngerti emisi asil lelungan udara, lan 52 persen rumangsa nyuda emisi lalu lintas udara minangka masalah lingkungan sing serius utawa serius banget. Luwih saka 2,000 respon sing ditampa ing panliten kasebut, sing nggabungake metode kuantitatif lan kualitatif.

Panaliten sing ditindakake dening Neste nyelidiki sikap Finlandia babagan emisi sing gegandhengan karo penerbangan lan offset utawa kompensasi. Bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari yaiku metode sing disenengi para responden kanggo ngimbangi utawa ngimbangi emisi sing gegandhengan karo penerbangan. 80 persen kabeh responden nganggep bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari minangka pilihan sing menarik utawa menarik banget, amarga duweni pengaruh konkrit marang emisi sing digawe.

"Taun saiki umume nemtokake apa kenaikan emisi CO2 saka penerbangan bisa dihentikan ing taun 2020. Sembarang kenaikan lalu lintas udara kudu netral karbon sawise iku, tegese kita kudu golek solusi jangka panjang. Amarga iki topik sing dadi masalah banget saiki, kita kepengin ndeleng perspektif konsumen: kepiye rumangsa babagan emisi sing ana hubungane karo penerbangan, lan solusi apa sing luwih disenengi kanggo ngrampungake masalah kasebut bebarengan karo maskapai penerbangan lan bandara, ”ujare Andreas Teir, Wakil Neste. Presiden Pengembangan Bisnis ing Produk Terbarukan.

Setengah responden ing survey ngerti manawa lelungan udara kanthi bahan bakar sing bisa dianyari bisa uga. Bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari uga minangka cara sing disenengi para responden kanggo nyuda utawa menehi ganti rugi kanggo emisi sing ana gandhengane karo penerbangan: 80 persen kabeh responden nganggep bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari lan berkelanjutan dadi pilihan sing menarik utawa menarik banget.

Gumantung saka campuran bahan bakar, bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari bisa nyuda emisi gas omah kaca nganti 80 persen dibandhingake karo bahan bakar fosil.

"Asil panelitian kasebut negesake pentinge transparansi, sing diarepake konsumen Finlandia saka pembayaran offsetting utawa ganti rugi lan pengaruhe. Para responden ngurmati bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari amarga kemampuane nyuda emisi kanthi konkrit saka sumbere. Mula, para responden luwih milih tinimbang menehi ganti rugi kanggo emisi sing gegandhengan karo penerbangan, ”ujare Teir.

Konsumen nampa kenaikan rega nganti 20 persen kanggo mbayar bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari

Bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari luwih larang tinimbang bahan bakar fosil. Total 66 persen responden ujar manawa biaya tambahan bahan bakar terbarukan kudu ditransfer menyang rega tiket. Dheweke nganggep kabeh penumpang banjur duwe tanggung jawab sing padha kanggo nyuda emisi.

34 persen responden kepengin tuku bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari minangka pilihan tambahan nalika tuku tiket. Dheweke milih opsi iki amarga "rasane pilihanku bakal duwe pengaruh."

Miturut panliten kasebut, 11 euro bakal dadi rega ekstra sing cocog kanggo penerbangan sing udakara 50 euro, dene 59 euro bakal cocog kanggo penerbangan sing udakara 500 euro.

"Asil iki narik banget, amarga para responden ora diwenehake karo alternatif nanging malah dijaluk nyatakake tokoh. Rata-rata cukup dhuwur - wong siyap mbayar nganti 20 persen luwih akeh yen bahan bakar jet sing bisa dianyari bakal digunakake, ”ujare Teir.

Asil kasebut uga mbuktekake kepenginan konsumen supaya metode kompensasi bisa gampang digunakake. Para responden ora kepengin ngunjungi situs web pihak katelu utawa ndownload aplikasi. Nanging, umume sing pengin menehi ganti rugi ing rega tiket. Iki bakal luwih gampang mbandhingake rega tiket lan njupuk keputusan tuku.

Regulasi nemtokake kacepetan transisi

Bahan bakar jet paling anyar saiki dadi cara sing paling efektif kanggo nyuda emisi ing penerbangan. Neste ngasilake bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari ing kilang ing Porvoo, Finlandia lan uga bakal nggedhekake pabrik menyang kilang ing Singapura.

"Bahan bakar sing bisa dianyari bakal duwe peran penting kanggo nyuda emisi penerbangan karbon dioksida. Nanging, angger-angger bakal menehi pengaruh banget marang operator supaya cepet ngalih saka bahan bakar fosil dadi bahan bakar sing bisa dianyari. Mula penting kanggo nambah kesadharan masarakat babagan manpaat bahan bakar penerbangan sing bisa dianyari kanggo mesthekake yen peraturan bakal enggal miwiti nyengkuyung transisi penerbangan kaya sing wis ana ing lalu lintas dalan, ”jlentrehe Teir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.