24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Irak News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rotana Hotels & Resorts bali menyang Babil

0a1-2
0a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Rotana Hotels & Resorts lan Al Ibaa Company wis nandatangani perjanjian manajemen hotel kanggo ngoperasikake hotel bintang lima ing Baghdad. Rotana bakal ngatur Hotel Babhdad sing misuwur ing Baghdad kanthi jeneng merek anyar Babel Rotana Baghdad.

Kanthi lokasi utama ing sacedhake Zona Hijau sing keamanan banget, cedhak karo pinggir Kali Tigris sing terkenal lan mung 30 menit perjalanan saka Bandara Internasional Baghdad, Babel Rotana bakal menehi tamu sing dawa lan dawa uga kabeh kenyamanan sing dibutuhake pengalaman nginep lan kenangan. Menehi arsitektur avant-garde, hotel iki nduwe 284 kamar lan suite modern kanthi pemandangan langit Langit Baghdad lan Kali Tigris sing megah.

Imad Al Yasri, Ketua, Perusahaan Al Ibaa, menehi komentar, "Kita seneng banget bisa bermitra karo Rotana kanggo ngoperasikake properti bintang lima ing Baghdad, lan kita seneng banget babagan upgrade lan perbaikan hotel sing direncanakake. Kita yakin manawa kemitraan karo Rotana bakal menehi usulan nilai sing menarik kanggo para tamu, karyawan, lan para pemangku kepentingan, lan bakal luwih ningkatake bisnis. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Rotana kanggo ningkatake kinerja hotel kanthi sakabehe, saengga nyumbang kanggo pangembangan pasar perhotelan sing apik ing ibukutha. "

Guy Hutchinson, Pimpinan CEO, Rotana, ujar, "Ing Rotana, kita seneng banget wiwit taun anyar kanthi menehi persetujuan kanggo ngoperasikake Babel Rotana Baghdad. Tonggak sejarah anyar iki jumbuh karo visi kita kanggo luwih ngambah jejak ing wilayah kasebut lan nguatake posisi kepemimpinan ing sektor perhotelan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov