Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Zambia pamitan karo Ben Parker

ing memori
ing memori
ditulis dening editor

Badan Pariwisata Zambia ngumumake matine Ben Parker, Ketua lan Co-founder Tongabezi. Wara-wara kasebut:

Kita sedhih banget ngumumake manawa Ketua lan Pendhiri Tongabezi, Ben Parker, pindhah menyang petualangan sing luwih gedhe sawise perang nglawan kanker.

Pikiran kita karo kulawargane, garwane Vanessa, putrine Natasha, Acacia lan Tamara lan adhine lan mbakyune Stephen lan Naomi.

Ben pisanan metu ing Afrika nalika preinan universitas. Dheweke mesthi guyon yen dheweke mung tetep amarga udan nalika dinane arep mabur menyang bandara, nanging sejatine jiwane pancen sejajar karo semangat Afrika supaya ora bisa lunga.

Ben tresna banget karo Zambia, saengga Zambia ora bisa nindakake apa-apa, kajaba tresna maneh. Minangka warga lokal asring kelingan, Ben tekan ing Livingstone ing Microlight karo ngambang. Dheweke lan Will Ruck Keene miwiti Tongabezi kanthi mung papat tendha lan sawetara shower ember, nanging wiwit iku lan sanajan kelangan tragis Will amarga kacilakan mobil, Ben ngimpi dadi salah sawijining 20 hotel paling apik ing Conde Nast ing jagad iki.

Ben ngowahi pasuryan pariwisata Zambia kanthi semangat kanggo kelestarian lan komunitas sing bisa ningkatake. Ing babagan iki, dheweke ditulungi rasa tresnane, Vanessa, sing wis dadi Sekolah Relawan Tongabezi kanthi sukarela sajrone 23 taun kepungkur.

Kita kabeh bakal sedhih amarga kelangan Ben, nanging warisane bakal tetep ana ing Tongabezi. Rudy Boribon dadi pamimpin Tongabezi amarga wis suwene wis 12 taun lan bakal njamin yen sesanti Ben bakal terus tuwuh. Sedulur Ben, Stephen - sing wis dadi direktur Tongabezi, suwene 16 taun kepungkur - bakal njupuk alih dewan lan putrine Natasha bakal terus dadi manajer pemasaran digital.

Hubungi:

Rudy ing [email dilindhungi] kanggo pitakon umum

Pakurmatan ing [email dilindhungi] kanggo pitakonan agen & pemasaran

Anna ing [email dilindhungi] kanggo pitakon pemasaran digital, lan

Natasha ing [email dilindhungi] karo pesen pribadi kanggo kulawarga ing wektu sing angel iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.