Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat Warta Breaking Maroko Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Grup Radisson Hotel kanggo nggandhengake portofolio Afrika sing nganggo basa Prancis ing taun 2022

0a1a-58
0a1a-58
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Grup Hotel Radisson minangka sing utama ing tuwuhing hotel ing Afrika sing nganggo basa Prancis, ngumumake sajrone Konferensi FIHA (Forum de l'Investissement Hôtelier Africaain), Grup iki ngrencanakake luwih saka dobel portofolio hotel ing pasar Francophone sajrone limang taun ngarep .

Grup Radisson Hotel saiki, duwe 96 hotel lan 18,500 kamar sing isih dikerjakake lan lagi dikembangake ing 31 negara ing Afrika, lan isih ana ing jalur sing bisa nggayuh 130 hotel lan 23,000+ kamar ing taun 2022. Grup saiki duwe 28 hotel sing lagi digunakake ing Francophone Afrika liwat 13 negara. Iki kalebu enem kesepakatan hotel sing ditandatangani ing taun 2018 ing pasar kayata Maroko, Pantai Gading, Tunisia, Niger lan Republik Guinea.

Kanggo ndhukung lan nyengkuyung tuwuhing cepet saka portofolio Afrika, Radisson Hotel Group wis nguatake tim pangembangane kanthi ngenalake profesional pangembangan senior Ramsay Rankoussi, Wakil Presiden, Pembangunan, Timur Tengah, Turki & Afrika Berbicara Prancis. Ramsay wis nemplek karo Radisson Hotel Group sajrone luwih saka 5 taun, wiwitane ngawasi tuwuhing perusahaan ing Timur Tengah & Turki lan saiki nuwuhake kegiyatan pangembangan ing Afrika Wicara Prancis. Dheweke didhukung dening Erwan Garnier, Direktur, Development French & Portuguese Speaking Africa. Bareng, dheweke ngupayakake nyepetake pangenalan kabeh merek Radisson ing wilayah kasebut kanthi fokus ing ibukutha utama lan kutha ekonomi. Struktur organisasi anyar sawise janjian Frederic Feijs sing saiki dadi Direktur Regional Afrika - Negara-negara Berbicara Prancis kanggo Grup Hotel Radisson, lan sing bakal duwe peran penting kanggo ngiyatake jaringan klompok ing wilayah kasebut lan nambah sinergi operasional, kanggo sing luwih gedhe mupangat saka sing duwe.

Ramsay Rankoussi, Wakil Presiden, Pembangunan, Timur Tengah, Turki & Prancis sing Ngomong ing Afrika ujar manawa, "Aku seneng ngembangake fokus geografis, kalebu ing Afrika sing nganggo basa Prancis. Kita duwe rencana ambisi kanggo pasar penting iki lan penting yen kita duwe sumber daya sing pas kanggo ndhukung pertumbuhan kita. Iki tegese komunikasi kanthi efektif karo pamilik lan investor, uga nyedhiyakake keahlian kelas kapisan nalika nggawe hubungan jangka panjang karo mitra bisnis ing pasar iki. Kita bangga manawa saben anggota tim pangembangan ngembangake kriteria kasebut supaya bisa sukses. ”

"Kita ngembangake portofolio Afrika Francophone kanthi cepet kanthi transaksi hotel sing strategis kanggo nyedhiyakake rencana pangembangan limang taun ing saindenging bawana, ngenalake merek anyar lan tuwuh akeh tujuan utama ing Afrika. Kita ngrencanakake bakal terus nyepetake pertumbuhan liwat ekspansi pasar fokus ing benua sing subur iki. Kanthi arsitektur merek anyar, negara kaya Maroko, Senegal, Pantai Gading, Kamerun lan Mauritius duweni potensi strategi massa kritis ing kabeh merek sing bakal dileksanakake, "tambah Rankoussi.

Radisson Hotel Group berencana mbukak lima hotel luwih lengkap ing saindenging Afrika ing taun 2019, papat ing pasar Francophone, portofolio Afrika luwih saka 50 hotel sing digunakake sadurunge akhir taun. Bukaan kasebut kalebu hotel Radisson Blu pertama ing Casablanca, sing dadi hotel nomer loro ing Maroko, sing dijadwalake bakal dibukak sajrone nem wulan sabanjure, uga hotel pertama, lan hotel pertama sing duwe merek internasional ing Niger, kanthi pambukaan Radisson Blu Hotel Niamey ing Q2 taun iki.

"Strategi kita mesthi bakal ngiyatake ngarsane kita ing pasar utama ora mung ing pasar Francophone, nanging ing saindenging Afrika, nalika kita terus fokus kanggo menehi pipa sing berkembang," ujare Rankoussi.

Minangka bagean saka pengumuman jeneng perusahaan ing awal taun kepungkur menyang Radisson Hotel Group, arsitektur merek hotel global anyar diluncurake, kalebu rong merek anyar sing dikenalake ing Afrika. Radisson Collection, dipanggonke minangka gaya urip premium lan kemewahan sing terjangkau lan Radisson minangka merek hotel kelas atas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov