Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Industri Hospitality News wong transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Czech Airlines Technics nampani anggota Direksi anyar

0a1a-65
0a1a-65
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Czech Airlines Technics (CSAT), sawijining perusahaan putri Bandara Prague, sing nyedhiyakake layanan perbaikan lan perawatan pesawat, wis milih anggota anyar ing Direksi. Senen sing efektif, 21 Januari 2019, peran kasebut ditindakake dening Ing. Petr Doberský (umur 42 taun) sing bakal dadi kepala departemen Keuangan, Pengembangan, Pengadaan lan Logistik. Dheweke dipilih dadi Anggota Dewan kanggo ngisi jabatan sing dipungkasi dening Pak Ivan Pikl sing wis ninggalake perusahaan kasebut. Kabeh departemen perawatan pesawat wis dikelola Wakil Ketua saiki, Ing. Igor Zahradníček, wiwit Desember 2018. Kajaba iku, tanggal 1 Januari 2019, CSAT duwe loro anggota Dewan Pengawas sing anyar.
"Aku kepengin banget makarya ing Czech Airlines Technics. Aku ngetutake kegiyatan kasebut sajrone nindakake peran sadurunge karo Bandara Prague. CSAT minangka perusahaan kanthi tradhisi dawa; perusahaan sing bisa dadi bangga. Karyawane profesional banget, lan perusahaan ningkatake ilmu unik ing bidang keahliane. Secara pribadi, iki minangka kemajuan karir sing apik lan, ing wektu sing padha, dadi tantangan sing apik. Aku yakin manawa, liwat kerja lan nggunakake pengalaman, aku bakal bisa menehi kontribusi kanggo pertumbuhan lan sukses perusahaan, ”ujare Petr Doberský, anggota Direksi Teknika Czech Airlines anyar.

Suwene pitung taun kepungkur sadurunge tekan CSAT, Petr Doberský kerja dadi Direktur Eksekutif Bandara Prague sing tanggung jawab Akuntansi, Pajak lan Hubungan Keuangan. Dheweke uga kerja ing macem-macem perusahaan konsultasi ing bidang penggabungan lan akuisisi lan uga fokus ing audit finansial. Petr lulus saka Fakultas Keuangan lan Akuntansi Universitas Ekonomi ing Prague.

Ing tanggal 1 Januari 2019, Czech Airlines Technics uga duwe loro anggota Dewan Pengawas anyar, yaiku Ing. Jan Brázdil, ditunjuk dening Bandara Prague, pemegang saham perusahaan, lan Ing. Jan Kment, dipilih dening karyawan CSAT. Ing. Radek Hovorka tetep dadi Ketua Dewan Pengawas Teknisi Czech Airlines; Ing. Jan Brázdil diangkat dadi Wakil Ketua nalika rapat Dewan kasebut.

Portofolio klien CSAT kalebu maskapai penting sing perusahaan wis menehi perjanjian jangka panjang kanthi volume kerja sing dijamin ing pesawat B737, A320 Family lan ATR. Ing taun kepungkur, perusahaan kasebut nindakake 120 proyek pangopènan pangkalan nggunakake limang lini produksi ing Hangar F lan ngluncurake ruang operasi ing Václav Havel Airport Prague, sing utamane ditata kanggo pangopènan lini. Bebarengan karo pangopènan basis lan garis, perusahaan fokus ing pangopènan peralatan pendaratan pesawat lan pangopènan komponen uga penjualan sing bisa habis.

Dewan Direktur Teknik Czech Airlines anyar tanggal 21 Januari 2019:

Mgr Pavel Haleš - Ketua
Ing. Igor Zahradníček - Wakil Ketua
Ing. Petr Doberský - Anggota

Dewan Pengawas Teknisi Czech Airlines anyar tanggal 1 Januari 2019:

Ing. Radek Hovorka - Ketua
Ing. Jan Brázdil - Wakil Ketua
Ing. Jan Kment - Anggota

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov