24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Kuwait Breaking News Warta Mewah Warta Breaking Maroko News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Marriott bakal ngenalake merek hotel St Regis menyang Marrakech ing taun 2024

0a1a-84
0a1a-84
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing sawijining pernyataan gabungan sing diterbitake dina iki, Marriott International lan Kuwaiti United Real Estate Co ngumumake yen dheweke bakal ngrencanakake nggawe resor St Regis anyar cedhak Marrakesh, Maroko.

Marriott ujar ing wulan Oktober, dheweke wis menehi perjanjian karo mitra kanggo nambah hotel ing Afrika 50 persen ing taun 2023, mbukak sing anyar ing Ghana, Kenya, Maroko, Afrika Selatan lan mlebu pasar ing Mozambik.

Regis Marrakech, ing Maroko tengah, kudu dibukak ing taun 2024, pratelan gabungan sing diterbitake ing Kuwait kasebut, tanpa ngumumake biaya pangembangane.

Kesepakatan kasebut "ngenalake" merek St Regis saka Marriott menyang Marrakech, jarene, lan resor kasebut bakal diduweni dening Assoufid Properties Development Maroko lan dikembangake dening United Real Estate.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov