Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Syria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Suriah nampani pengunjung kanthi mbukak tangan: Apa turis Sir Aman Aman?

syriatourism
syriatourism
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga Siria uwal saka rezim sing ora manusiawi kanthi jutaan. Negara-negara Eropa ngalami krisis nyoba nyambut pengungsi Siria, nanging ing pameran dagang FITUR ing Madrid wulan pungkasan, salah sawijining negara sing dipamerake lan dilobi kanggo turis Eropa yaiku Siria.

Ing ITB Berlin sing bakal teka ing aula 2.2, para pengunjung bakal bisa ngrembug babagan plancongan mlebu Siria kanthi pameran Syriana Travel & Pariwisata, dene atusan wong Siria ana ing papan perlindungan sing ana gandhengane karo pusat konvensi Berlin, Messe Berlin.

Apa aman kanggo lelungan menyang Damsyik? Pemandu wisata Siria lan menteri pariwisata pengin sampeyan nganggep aman. Warga Amerika sing bali menyang AS sawise ngunjungi Suriah bisa uga nemoni sawetara pitakon angel nalika mulih.

Aliran turis Tiongkok menyang Suriah wis tambah suwene setaun, dadi tandha maneh sektor pariwisata negara kasebut, amarga kemenangan tentara Siria lan pitulung Russi, Menteri Pariwisata Suriah Besher Riad Yazji marang media warta Rusia Sputnik ing wawancara.

Nalika pamrentah Tionghoa ngelingake warga negarane supaya lunga menyang Kanada, pengunjung China sing metu ora nemokake peringatan kaya nalika ngunjungi Siria.

Bali turis Tiongkok menyang Suriah wis diwiwiti.

Yordania nganakake rapat kanggo nerusake penerbangan antarane Amman lan Damsyik. Layanan taksi lan bis antara Beirut lan Damsyik mlaku kanthi apik. Imigrasi ing Libanon- Batesan Siria efisien lan ngidini visa tekan kanggo akeh warga negara.

Aku seneng karo Damsyik minangka tandha gedhe ing tengah ibukutha Siria.
Pengunjung "George" ujar: Saiki Siria minangka negara sing aman lan iki video sing dikonfirmasi:

Video iki ORA ditrapake kanggo politik, sing kudune dibuktekake kanthi isine.



Blogger Rusia seneng karo Damsyik. Iki sebabe (ing basa Rusia):

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.