Breaking News Korea Lor Breaking News Korea Selatan Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

KTT Trump Kim 2019 bisa mbukak situs wisata Korea Utara sawise pengunjung Korea Selatan ditembak mati

Korea1
Korea1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sukses KTT Kim-Trump sing dijadwalake bakal dianakake pungkasan wulan iki ing Hanoi, Vietnam bisa mbukak kemungkinan Korea Selatan nerusake tur menyang Gunung Geumgangsan Korea Utara.

Gunung Kumgang utawa Pegunungan Kumgang minangka pagunungan / gunung, kanthi pucuk Birobong kanthi dhuwur 1,638 meter, ing Kangwon-do, Korea Lor. Udakara 50 kilometer saka kutha Sokcho ing Korea Selatan ing Gangwon-do lan salah sawijining gunung sing misuwur ing Korea Utara komunis.

Miturut Bae Kook-hwan, CEO Hyundai Asan, perusahaane nggawe transaksi karo bisnis antar-Korea.

Kopok-hwan wicara dina Setu sawise ngunjungi tujuan Korea Utara suwene rong dina. Dheweke ujar manawa fasilitas ing Geumgangsan cukup layak, nanging amarga wis ditutup luwih saka sepuluh taun, dheweke kudu ndandani sadurunge tur bisa diwiwiti maneh.

Program tur ing Geumgangsan ditundha ing taun 2008 sawise turis Korea Selatan tiwas ditembak ing cedhak resor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.