Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Curacao Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Renaissance Curaçao nambah resor kanthi tampilan anyar

0a1a-96
0a1a-96
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Februari iki dadi ulang taun 10 taun Renaissance Curaçao Resort & Casino sing dibukak. Kanggo ngrayakake kesuksesan terus dadi pokok penting kanggo komunitas pariwisata Curaçao, hotel kasebut bakal diwenehi refresh ekstensif sing dirancang kanggo nyedhiyakake katentreman lan istirahat para tamu.

"Kita pengin nggambarake kaendahan alam Curaçao kanthi swasana sing tenang lan santai," ujare Manajer Umum, Maylin Trenidad. "Tamu bakal weruh desain sing luwih modern lan modern sing tetep ana ing root Curaçao lan nggambarake merek Renaissance."

Perbaikan kasebut bakal diwiwiti tanggal 1 April lan rampung ing pirang-pirang fase. Restoran, area lobi, lan kasino dijadwalake bakal rampung wulan Agustus. Kanggo tahap loro, kabeh kamar tamu wis siyap rampung Desember.

Tamu bisa ngarepake desain mbesuk kanggo nyampur elemen ing njero ruangan lan ruangan, uga dibangun kanthi estetis gaya pulau Renaissance Curaçao sing umum. Sorotan utama kalebu:

• Lobi "Luxe Cocoon" Anyar - Lobi anyar bakal nyedhiyakake lingkungan sing intim lan nyenyet kanggo para tamu bisa nikmati nalika rawuh lan sajrone nginep. Nggambar ing papan, wiwit saka perabotan nganti karya seni sing sumebar ing saindenging wilayah kasebut, tekstur sing nyenengake lan kejutan sing didhelikake bakal nyenengake ing saben pojokan.

• Entrance Casino Revitalisasi - Kasino sing paling akeh dibukak ing Curaçao bakal nampani tamu menyang 1,500 lapangan game diwasa kanthi lawang sing mewah lan modern.

• Kamar Tamu Enhanced - Kamar tamu sing ditingkatake kanthi campuran unsur kutha lan alam bakal kalebu tambahan anyar kayata seni keramik lokal lan warna sing padhang lan alus. Palet canggih sing digawe lan disempurnakake bakal nggawe kesempatan kanggo papan perlindungan pribadi utawa papan kerja sing santai.

• Refreshhed Nautilus Restaurant - Desain restoran umume bakal diowahi kanggo nggambarake konsep chi modern.

Perbaikan bakal dileksanakake kanthi tahapan supaya desain ulang rampung kanthi efisien lan tepat wektu, uga ngidini para tamu ora bisa ngganggu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov