24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelancong Taun Anyar Tiongkok njupuk 60.3 yuta lelungan sepur sajrone minggu preinan

0a1a-97
0a1a-97
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelancong Tionghoa njupuk 60.3 yuta plancongan sajrone preinan Spring Spring suwene seminggu saka 4 Februari nganti 10 Februari, data saka operator kereta api nasional nuduhake dina Senin.

Ing tanggal 10 Februari, sawetara 12.6 yuta lelungan penumpang digawe nganggo kereta api, nganti 4.4 persen saben taun, miturut China Railway Corporation (CRC).

Atusan yuta wong Tionghoa bali menyang kampung halamane kanggo ngrayakake Taun Anyar Imlek karo kulawargane. Ruangan plancongan tahunan ngubengi festival kasebut, sing diarani "chunyun," asring nyoba sistem transportasi negara kasebut.

Riyaya plancongan Festival Spring taun iki diwiwiti saka tanggal 21 Januari lan bakal nganti tanggal 1 Maret, kanthi perjalanan sepur sing diarepake tekan 413 yuta total, nganti 8.3 persen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov