Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maladewa: Kedatangan turis Inggris munggah ing taun 2018

0a1a-116
0a1a-116
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maldives ngumumake kenaikan 10.2% saben taun ing total jumlah pengunjung Inggris ing 2018, yen dibandhingake karo 2017. Total 114,602 turis Inggris teka ing tujuan Samudra Hindia wiwit Januari - Desember 2018, dibandhingake karo 103,977 ing 2017.

Ing wulan Desember, mung ana 10,784 turis Inggris sing teka ing Maladewa, nuduhake kenaikan 11% yen dibandhingake karo wulan sing padha ing 2017 nalika 9,717 wisatawan Inggris teka ing Maladewa. Inggris minangka pasar mlebu Eropa paling gedhe nomer loro kanggo Maladewa lan nomer telu paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi para plancongan saka Inggris ngitung 7.7% saka total tekan ing Maladewa ing taun 2018.

Secara global, Maladewa nyambut tamu 1.48 yuta turis internasional ing taun 2018, minangka kenaikan 6.8% taun-taun yen dibandhingake karo total pendhudhuk ing 2017.

Ing taun 2018, Maladewa ngrayakake transformasi infrastruktur utama lan sawetara bukaan resort anyar, kalebu The Westin Maldives Miriandhoo Resort lan Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi. Ing taun iki, paling ora 17 bukaan resort luwih direncanakake ing Maladewa, kalebu LUX * Atol Malé Lor, Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi Resort lan The Nautilus, resor butik kanthi kamar 26 ing jantung Cagar Biosfer UNESCO Maladewa. Ing taun 2019, Maladewa uga bakal ngrayakake pambukaan CROSSROADS, proyek hiburan lan hiburan gabungan sing bakal ngliwati sangang pulo lan bakal dadi resor terpadu paling gedhe ing Samodra India.

Menehi komentar babagan tambah akeh wisatawan, Menteri Pariwisata Maladewa, Hon. Ali Waheed, ujar, "Inggris minangka salah sawijining pasar mlebu Maldives sing paling penting kanggo pariwisata, mula kita seneng banget amarga bakal nambah jumlah wisatawan Inggris sing milih plancongan ing kene. Ing taun iki, kita bakal nampani bukaan sawetara resor mewah lan bintang mewah sing luar biasa, saengga bisa nampani para tamu Inggris sing luwih anyar lan bali menyang pulau-pulau kita. ”

Saliyane pangembangan pariwisata anyar ing Maladewa, tujuan kasebut uga dianugerahi macem-macem penghargaan industri ing taun 2018 lan paling anyar dinobat dadi 'Destinasi Selam Utama Dunia' ing World Travel Awards, sing dianakake ing Lisbon ing wulan Desember 2018. Salajengipun, gangsal resor Maldivian ugi dipunkenal ing malem penghargaan kasebut, kalebu Baros Maldives, sing dijenengi 'Resort Paling Romantis Paling Sedunia 2018', lan Jumeirah Vittaveli, sing dianugerahi minangka 'Honeymoon Resort Terpopuler Dunia 2018'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov