24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Emirat ngubungake Phnom Penh lan Bangkok karo layanan saben dina saka Dubai

0a1a-126
0a1a-126
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Emirat bakal ngubungake Phnom Penh (PNH) lan Bangkok (BKK) kanthi layanan saben dina sing bakal diwiwiti tanggal 1 Juni 2019. Layanan saka Dubai menyang Phnom Penh, liwat Bangkok, bakal nyedhiyakake penumpang sing lelungan ing antarane ibukutha Kamboja lan Thailand karo pilihan penerbangan liyane. Wisatawan saka negara-negara Asia Tenggara uga bakal seneng ngakses jaringan global Emirat, kanthi konektivitas sing luwih apik menyang luwih saka 150 tujuan ing 86 negara lan wilayah.

Layanan anyar kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Emirat Boeing 777. Penerbangan menyang Phnom Penh bakal mangkat saben dina saka Bandara Internasional Dubai (DXB) jam 0845jam wektu lokal, dadi EK370, lan tekan Bangkok jam 1815jam. Penerbangan sing padha banjur budhal Bangkok jam 2000hrs, sadurunge tekan Bandara Internasional Phnom Penh jam 2125 jam. Ing segmen bali, pesawat EK371 bakal mangkat menyang Phnom Penh jam 2320 jam, lan bakal tekan Bangkok jam 0040hrs, dina sabanjure. Banjur bakal budhal menyang Dubai jam 0225hrs, tekan jam 0535hrs. Kabeh kaping lokal.

Emirat wis nglayani Kamboja kanthi penerbangan menyang Phnom Penh wiwit Juli 2017, nggawa luwih saka 100,000 penumpang ing rute saiki. Minangka kutha paling gedhe lan paling cepet ing Kamboja, Phnom Penh nyumbang kanthi signifikan tumrap pertumbuhan ekonomi negara kasebut lan terus nyekseni paningkatan turis asing sing signifikan. Hubungan perdagangan antara UEA, Kamboja lan Thailand uga bakal didhukung karo layanan kargo Emirat saben dina kanthi rute sing padha.

"Kita seneng nambah layanan menyang tujuan sing misuwur ing Asia Tenggara lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo para plancong ing Kamboja lan Thailand. Penumpang ora mung bakal digandhengake langsung liwat layanan saben dinane, nanging uga bakal duwe akses menyang macem-macem rute domestik lan regional saka rong negara kasebut liwat mitra codeshare Emirates Bangkok Airways, Jetstar Pacific lan Jetstar Asia, ”ujare Adnan Kazim, Emirat. Wakil Presiden Senior Divisi, Perencanaan Strategis, Optimisasi Pendapatan & Urusan Aeropolitik.

"Emirat kanthi bangga nyambungake UEA menyang Kamboja wiwit 2017, lan kita ngarep-arep bisa nggawe sukses ing rute iki kanthi tautan anyar liwat Bangkok. Layanan kasebut bakal nyedhiyakake para wisatawan saka Kamboja kanthi akses gampang menyang jaringan tujuan global Dubai lan Emirat, uga menehi pilihan lan keluwesan kanggo turis lan warga sing manggon ing luar negeri kanggo lelungan menyang Kamboja, kalebu sing saka Thailand. Kita pinuju nyedhiyakake permintaan penumpang sing sehat, uga menehi mupangat ekonomi, kanthi menehi link udara sing ndhukung pariwisata lan transportasi kargo, "lanjut Kazim.

Phnom Penh minangka pusat ekonomi Kamboja lan terus nyekseni pangembangan ekonomi kanthi tingkat pertumbuhan ekonomi kaping pindho ing taun-taun pungkasan. Perkembangan anyar kanggo nyengkuyung industri pariwisata kalebu hotel, restoran, lan perusahaan sing gegandhengan karo perhotelan liyane wis subur ing saindenging kutha. Ing omah kanggo populasi 1.5 yuta, kutha kasebut nampani liwat Bandara Internasional Phnom Penh luwih saka 1.4 yuta turis internasional ing 2017, nganti 21% saka taun sadurunge. Tujuan kasebut penting banget kanggo industri pariwisata negara kasebut, nampa 25% saka 5.6 yuta wisatawan internasional sing teka ing Kamboja ing taun 2017. Ing taun sing padha, luwih saka 2.1 yuta turis ngunjungi Kamboja saka negara-negara Asia Tenggara, kalebu Thailand.

Emirat, kerja sama karo mitra codeshare regional Bangkok Airways, Jetstar Asia lan Jetstar Pacific, bakal nawakake konektivitas sing luwih apik lan kemampuan kanggo nggawe itineraries lelungan sing kalebu tujuan domestik liyane ing Kamboja, Thailand lan negara-negara Asia Tenggara liyane.

Layanan saben dina antarane Dubai lan Phnom Penh, liwat Bangkok, uga bakal nglengkapi limang layanan langsung langsung Emirat antarane Dubai lan Bangkok. Saka Bangkok, para plancong uga bisa mabur langsung menyang Hong Kong ing Emirat. Saliyane ibukutha Thailand, Emirates uga mbukak 14 penerbangan mingguan antarane Phuket lan Dubai ing musim salju (pitung penerbangan mingguan sajrone musim panas).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov