24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Teknologi transportasi News Wire Plancongan

Airbus nglaporake asil taun-taun 2018 sing kuat, menehi pandhuan

880x495_cmsv2_da127c25-fc74-5eb6-9154-9df195bf5d31-3225132
880x495_cmsv2_da127c25-fc74-5eb6-9154-9df195bf5d31-3225132
ditulis dening Dmytro Makarov
  • Kinerja 2018 sing kuat, pandhuan diwenehake
  • Entuk € 64 milyar; EBIT Ngatur € 5.8 milyar; Arus Tunai Gratis Sadurunge M&A lan

    Pembiayaan Pelanggan € 2.9 milyar

  • EBIT (dilaporake) € 5.0 milyar; EPS (dilaporake) € 3.94
  • Pangiriman A380 mandheg ing taun 2021
  • Basis ulang program A400M negosiasi
  • Proposal dividen 2018 € 1.65 saben saham, munggah 10% saka 2017
  • Pandhuan 2019 negesake lintasan tuwuh

Airbus SE (simbol ijol-ijolan saham: AIR) nglaporake asil finansial gabungan Taun Lengkap (FY) 2018 lan menehi pandhuan kanggo kabeh indikator kinerja utama.

"Sanajan 2018 akeh tantangan kanggo kita, kita nindakake komitmen kanthi rekor untung amarga kinerja operasional sing kuat, utamane ing Q4," ujare Kepala Eksekutif Airbus Tom Enders. "Kanthi mundur pesenan udakara 7,600 pesawat, kita arep nambah produksi pesawat luwih adoh. Nanging, amarga ora ana panjaluk maskapai, kita kudu ngilangi produksi A380. Iki umume ditampilake ing nomer 2018. Ing A400M, kita sukses nggawe basis maneh program karo para pelanggan pamrentah lan proses persetujuan domestik kudu rampung ing wulan ngarep. Umumé, kita wis entuk risiko résiko signifikan A400M ing taun 2018. Kekuwatan prestasi taun kepungkur ditampilake ing proposal dividen rekor. Intine, Airbus dadi lintasan pertumbuhan sing solid lan bisnis helikopter, pertahanan lan luar angkasa uga apik nalika tim manajemen anyar ing sangisore Guillaume Faury, sing bakal nggenteni. "

Ing tanggal 1 Juli 2018, program pesawat A220 wis digabungake dadi Airbus.

Pesenan pesawat komersial jembar yaiku 747 (2017: 1,109 pesawat), kalebu 40 A350 XWBs, 27 A330s lan 135 A220s. Nuduhake kesehatan dhasar saka pasar, backlog order tekan rekor industri 7,577 pesawat komersial ing akhir taun, kalebu 480 A220s.(4)  Pesenan helikopter net nambah dadi 381 unit (2017: 335 unit) kanthi rasio buku-nganti-tagihan ing ndhuwur 1 saka segi nilai lan unit kasebut. Asupan pesanan kalebu 15 helikopter H160 lan 29 NH90. Asupan order order Airbus Defense and Space udakara € 2018 milyar kalebu Eurofighter kanggo Qatar, papat pesawat tanker A8.4T MRTT lan rong satelit telekomunikasi generasi anyar.

Gabung pesen supaya(4) ing 2018 gunggunge € 55.5 milyar kanthi konsolidasi buku pesenan(4) regane € 460 milyar ing 31 Desember 2018 miturut IFRS 15.

Gabung bali mundhak dadi € 63.7 milyar (2017: € 59.0 milyar(1)), umume nggambarake pangiriman pesawat komersial. Ing Airbus, ana 800 pesawat komersial dikirim (2017: 718 pesawat), kalebu 20 A220s, 626 Keluarga A320, 49 A330, 93 A350 lan 12 A380. Airbus Helicopters ngirim 356 unit (2017: 409 unit) kanthi penghasilan stabil taun-taun kanthi cara sebanding sanajan pangiriman luwih murah. Bathi sing luwih dhuwur ing Pertahanan lan Angkasa Airbus didhukung dening kegiatan Sistem Angkasa lan Pesawat Pesawat Militer.

Gabung EBIT Diatur - langkah kinerja alternatif lan indikator utama sing nyekel wates bisnis sing ndasari kanthi ora kalebu biaya utawa bathi materi sing disebabake dening gerakan ing prekara sing ana gandhengane karo program, restrukturisasi utawa pengaruh valuta asing uga bathi / kerugian modal saka pembuangan lan akuisisi bisnis - total
€ 5,834 yuta (2017: € 3,190 yuta(1)), nuduhake kinerja operasional sing kuat lan eksekusi program ing saindenging Perusahaan.

Disesuaikan EBIT Airbus dadi € 4,808 yuta (2017: € 2,383 yuta(1)) nggambarake pangiriman pesawat sing luwih dhuwur. Dandan sing luwih kuat dibandhingake karo 2017 didhukung dening kemajuan kurva pembelajaran lan rega A350 uga premi kenaikan harga A320neo lan pricing. Tingkat hedging mata uang uga menehi kontribusi luwih apik.

Ing program A220, fokus tetep ana ing momentum komersial, kenaikan produksi lan pengurangan biaya. Pangiriman Keluarga A320neo mundhak dadi 386 pesawat (pesawat 2017: 181) lan diwakili luwih saka 60% pangiriman Keluarga A320 umume sajrone taun 2018. A321LR jarak adoh sing pertama dikirim ing kuartal kaping papat. Pangiriman versi Airbus Cabin Flex saka A321 diarepake bakal nambah ing taun 2019 sanajan rampasan bakal tetep tantangan. Nganyari luwih lanjut mesin Pratt & Whitney GTF kanggo A320neo bakal teka ing taun 2019. Airbus terus ngawasi kinerja mesin ing layanan. Sakabèhé, program A320 wis siyap kanggo nggayuh target tingkat produksi target 60 pesawat ing pertengahan taun 2019 kanthi tingkat 63 ditarget ing taun 2021. Ing program A330neo, A330-900 pisanan dikirim lan A330-800 sing luwih cilik nindakake prawan penerbangan ing kuartal pungkasan taun 2018. Ing taun 2019, pangiriman A330neo amarga mundhak. Airbus makarya bebarengan karo mitra mesin A330neo kanggo mujudake komitmen pelanggan.

Sasampunipun ditinjau babagan operasine, Emirates nyuda buku pemesanan A380 kanthi 39 pesawat kanthi 14 A380 isih ana ing backlog sing durung dikirim menyang Emirat. Minangka akibat saka keputusan iki lan amarga ora ana backlog supaya maskapai liyane, pangiriman saka A380 bakal mandheg ing taun 2021. Pengakuan saka ketentuan kontrak sing abot uga ketentuan khusus liyane lan pengukuran ulang saka kewajiban kasebut nyebabake pengaruhe ing EBIT € -463 yuta lan pengaruh positif marang asil finansial liyane € 177 yuta.

Pangiriman A350 tambah dibandhingake karo 2017 lan kalebu 14 saka A350-1000 sing luwih gedhe. Program iki entuk angka 10 ing kuartal kaping papat 2018. Backlog ndhukung tarif iki kanggo maju, kalebu diskusi komersial paling anyar karo Etihad kanggo nyuda urutan A350 nganti 42 A350-900, dadi 20 A350-1000 kanggo Etihad dadi mundur. Airbus bakal terus nambah kinerja program A350 nganti tekan breakeven ing taun 2019 lan ningkatake wates sing ngluwihi iki.

Disesuaikan EBIT Airbus Helicopters mundhak dadi € 380 yuta (2017: € 247 yuta(1)), nggambarake pangiriman Keluarga Super Puma sing luwih dhuwur, campuran sing apik lan eksekusi program sing kuat.

Disesuaikan EBIT Pertahanan Airbus lan Space yaiku € 935 yuta (2017: € 815 yuta(1)), umume nggambarake eksekusi program sing padhet.

Ing program A400M, 17 pesawat dikirim sajrone taun (2017: 19 pesawat). Airbus nglajengake kegiatan pangembangan kanggo nggayuh peta dalan kemampuan sing wis direvisi. Kegiatan retrofit lagi maju selaras karo rencana sing disetujoni pelanggan. Bangsa Pelanggan saiki bakal ngupayakake proses persetujuan domestik. Nganyari perkiraan kontrak sawise rampung nyebabake tambahan biaya € -436 yuta kanggo program kasebut. Iki biasane nuduhake asil negosiasi lan perkiraan nganyari skenario ekspor, eskalasi, lan sawetara kenaikan biaya. Risiko tetep ana ing pangembangan kapabilitas teknis lan biaya sing ana gandhengane, kanggo ngamanake pesanan ekspor sing cukup ing wektu, ing reliabilitas operasional pesawat utamane babagan mesin, lan pengurangan biaya kaya garis dasar sing wis direvisi.

Gabung R&D sing mandhiri expenses gunggunge € 3,217 yuta (2017: € 2,807 yuta).

Gabung EBIT (dilaporake) ana € 5,048 yuta (2017: € 2,665 yuta(1)), kalebu Pangaturan sing gunggunge € -786 yuta. Penyesuaian kasebut kalebu:

  • Dampak negatif net € -463 yuta sing ana gandhengane karo program A380;
  • Biaya tambahan net € -436 yuta kanggo program A400M;
  • € -123 yuta negatif sing ana gandhengane karo biaya kepatuhan;
  • 188 yuta € positif sing ana gandhengane karo Mergers and Acquisitions, kalebu adol bisnis Airbus DS Komunikasi, Inc. ing kuartal pertama;
  • € 129 yuta sing ana gandhengane karo salah match pembayaran pra-pengiriman dolar lan revaluasi neraca;
  • € -81 yuta negatif sing ana gandhengane karo biaya liyane.

 Gabung penghasilan net(2) € 3,054 yuta (2017: € 2,361 yuta(1)) lan pangentukan saben bareng saka € 3.94 (2017: € 3.05(1)) kalebu pengaruh negatif saka asil finansial, utamane didorong karo evolusi dolar AS lan revaluasi instrumen finansial. Asil finansial liyane uga kalebu panyesuaian positif € 177 yuta saka A380. Asil keuangan € -763 yuta (2017: € +1,161 yuta(1)).

Gabung arus kas gratis sadurunge M&A lan pembiayaan pelanggan stabil ing € 2,912 yuta (2017: € 2,949 yuta) kalebu encer A220, didhukung kinerja kinerja lan pangiriman data. Gabungan arus kas gratis € 3,505 yuta (2017: € 3,735 yuta) kalebu udakara € 0.5 milyar sing ana gandhengane karo kegiyatan M&A. Ing gabungan posisi kas net tanggal 31 Desember 2018 stabil ing € 13.3 milyar (akhir taun 2017: € 13.4 milyar) sawise pambayaran dividen 2017 € 1.2 milyar lan pendanaan pensiun € 2.5 milyar, kalebu € 1.3 milyar ing kuartal kaping papat. Posisi kas reged € 22.2 milyar (akhir taun 2017: € 24.6 milyar).

Dewan Direksi bakal ngusulake Rapat Umum Tahunan kanggo mbayar taun 2018 deviden € 1.65 saben saham ing tanggal 17 April 2019 (2017: € 1.50 saben saham). Iki nuduhake kekuwatan prestasi taun 2018. Tanggal cathetan tanggal 16 April 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.