Airlines Airport Breaking Hungary News Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

LOT Polish Airlines janji menyang Bandara Budapest

Pilih basa sampeyan
0a1a-137
0a1a-137
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Budapest lan LOT Polish Airlines saiki ngumumake komitmen penting tumrap masa depan pembangunan jaringan gerbang Hongaria. Pembawa bendera Eropa negesake manawa bakal dadi pesawat dhasar lan nambah rong rute luwih adoh saka Budapest ing musim panas iki. Anggota Star Alliance, LOT bakal dadi salah sawijining maskapai penerbangan utama ing bandara, kanthi investasi kasebut uga mbukak kesempatan koneksi anyar kanggo pasar Eropa liyane, sing bakal nambah aliran penumpang liwat Budapest.

Miwiti operasi kaping 12 mingguan menyang Brussels lan Bukares wiwit tanggal 2 September, layanan frekuensi tinggi LOT bakal nggunakake E195 kelas telu operator, pungkasane target target para penumpang bisnis sing pengin lelungan ing antarane kutha-kutha ibukutha uga sambungan sing penting banget, kalebu poros utama rute jarak jauh menyang New York lan Chicago saka Budapest. Nalika nyedhiyakake link penting kanggo para turis Hongaria ing jaringan rute LOT sing akeh, layanan anyar nyedhiyakake macem-macem tujuan global liyane liwat mitra Star Alliance liyane.

Ngomentari kabar kasebut, Jost Lammers, CEO, Bandara Budapest semangat: "Kita wis mesthi duwe kemitraan sing sukses karo LOT Polish Airlines dadi wayahe bangga ndeleng komitmen sing ditindakake maskapai, ora mung menyang bandara nanging uga Hongaria negara. Tuwuh saka mung layanan multi-dina menyang Warsaw ing 2017, maskapai kasebut maju nggawa luwih saka seprapat yuta penumpang saben taun saka Budapest. Pengumuman pertumbuhan luwih lanjut ing taun 2019 nuduhake manawa maskapai kasebut tampil apik ing bandara kita, lan saiki bakal luwih maju ing kene. " Ngomentari luwih lanjut, Lammers ujar: "Layanan iki kanggo Brussels lan Bukares penting kanggo para pelancong bisnis sing mbutuhake plancongan awan, uga turis sing butuh istirahat akhir minggu ing kutha sing apik. Bekerjasama karo mitra kita, kita bakal terus ningkatake daya saing pasar Hongaria, nguatake ekonomi lan nambah konektivitas karo donya, sing saiki luwih penting tinimbang sadurunge. Kajaba iku, program pengembangan bandara € 700 juta BUD sing bubar ngumumake bakal nambah kapasitas, level layanan lan kenyamanan penumpang kanthi signifikan. ”

Amarga layanan paling anyar LOT gabung karo penerbangan jarak jauh sing ana ing New York JFK, Chicago O'Hare plus layanan multi-dina, frekuensi dhuwur London City, Warsaw Chopin lan Kraków, pengumuman iki bakal weruh operator Star Alliance beroperasi menyang pitung tujuan lan deleng maskapai kasebut dadi mitra mitra maskapai utama ing Budapest ing taun 2019 babagan kapasitas kursi.

"Nggenepi janji sing diwenehake marang para penumpang Hongaria, LOT terus berkembang ing Budapest nalika ngumumake penerbangan langsung sing luwih anyar menyang kutha-kutha penting ing Eropa lan jagad. Sawise London City, bakal wayahe layanan kanggo Brussels lan Bucharest, ibukutha sing duwe sambungan kurang dibayar dening maskapai layanan lengkap. Wiwit saiki, mung LOT sing nawakake telung kelas jet Embraer sing nyaman ing plancongan. Sing digoleki para penumpang, ”ujare Rafał Milczarski, CEO, LOT Polish Airline. "Kanthi penerbangan anyar iki, kita bakal miwiti nggawe lalu lintas transfer liwat Bandara Budapest. Iki ditrapake kanggo penumpang saka Bukares, sing nyambung ing Budapest, yaiku menyang London City, New York lan Chicago, uga menyang Brussels. Tawaran koneksi transit mesthi bakal nambah daya tarik Bandara Budapest, ”tambah Milczarski.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov