Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Polandia Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Traktor nabrak pesawat Perdana Menteri Israel ing Bandara Warsawa

0a1a1-9
0a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu kepeksa ndawakake maneh ing Warsaw sajrone dina ekstra sawise tali banter nyerang pesawat pendaratan pesawat kasebut lan ngrusak kanthi serius amarga jebule bar penarik kasebut pecah.

Miturut El Al, maskapai sing ngoperasikake pesawat PM kasebut, traktor pushback nabrak pesawat nalika arep mangkat. Teknisi ndeleng kerusakan kasebut lan mutusake manawa pesawat kasebut ora bisa dioperasikake.

Netanyahu, garwane, lan staf senior kudu bali menyang hotel ing Warsaw, ing kana dheweke wis nginep wiwit dina Selasa.

Dina Jumuah esuk, Perdana Menteri lan rombongan numpak pesawat pengganti sing dikirim maskapai saka Israel, lapor media Israel.

Netanyahu ana ing Warsawa kanggo melu konferensi Timur Tengah sing dipimpin AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov