Airlines Airport Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Juliana Putri St Maarten, sing ngantu-antu makutha "Land Scenic Airport Landings"

0a1-8
0a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Internasional Putri Juliana (SXM) wis dadi dhaptar paling cendhak kanggo polling "Sebilangan Besar Bandara Luar Negeri Scenic" ing taun 2019.

Panel ahli pariwisata independen lan para influencer nyusun daftar bandara 32 taun ing saindenging jagad iki.

10 paling dhuwur yaiku kanggo dipilih dening masarakat umum. Voting saiki dibukak kanthi online lan rampung tanggal 28 Februari. Iki dudu pisanan bandara misuwur ing St. Maarten dipilih kanggo menehi penghormatan kasebut, kalebu kalebu ing dhaptar 10 paling dhuwur saben taun wiwit 2010.

"Kita ngucapake matur nuwun banget marang panel sing dihormati PrivateFly amarga wis ngakoni pandangan bandara sing apik banget ing taun iki," ujare Direktur Pariwisata St. Maarten, Ms. May-Ling Chun. "Kita matur nuwun banget marang wong-wong sing milih Bandara Internasional Putri Juliana sadurunge lan ngarep-arep bisa tampil ing dhaptar prestisius iki maneh ing taun iki."

Bandara SXM kondhang ing jagad kanthi landhep pesawat lan pendaratan sing apik, sing kedadeyan ing sadhuwure kepala pantai ing Pantai Maho.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov