Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

British Airways CityFlyer ngluncurake layanan saben dina saka Munich nganti Bandara London City

0a1a-171
0a1a-171
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nggolek penerbangan langsung saka Munich menyang London utawa kosok balene? Ana ing kene - karo BA CityFlyer!

Wiwit efektif, maskapai Inggris nyedhiyakake hubungan nonstop antara hub Bavaria lan Bandara London City. Penumpang bisa mangkat saben dina menyang ibukutha Inggris kanthi maskapai Embraer E190. Penerbangan kasebut udakara rong jam. Saiki, Munich wis nyambung menyang limang bandara London.

Karyawan BA CityFlyer lan Bandara Munich ngrayakake penerbangan perdana kanthi upacara motong pita tradisional. Penumpang diwenehi ati saka roti jahe minangka panganan sing enak

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov