Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Kabar Breaking Haiti News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan Kanada Kanada mangkat ibukutha Haiti kanthi 209 penumpang ing pesawat

0a1a-180
0a1a-180
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki pesawat Air Canada AC1815 budhal ing Port-au-Prince, Haiti karo 209 pelanggan lan 16 kru lan karyawan dhukungan ing pesawat Boeing 767-300ER Air Canada Rouge.

"Penerbangan Kanada Penerbangan AC1815 saiki wis mangkat saka Port-au-Prince kanthi aman lan mlebu Montreal. Aku matur nuwun marang para karyawan sing wis ngupayakake saben jam supaya sukses ing dina iki, kalebu upaya sregep ing kahanan sing nantang kanggo nggayuh Air Canada uga para pelanggan maskapai liya sing pengin bali menyang Kanada, ”ujare Craig Landry, Wakil Presiden Eksekutif, Operasi ing Air Canada. "Pikiran kita karo masarakat Haiti sajrone gangguan kasebut. Amarga hubungan sing kuat ing antarane rong negara kita, Air Canada duwe sejarah bangga ing Haiti sing dawa lan kita arep nerusake layanan reguler yen wis aman. ”

Air Canada biasane ngoperasikake rong penerbangan saben minggu ing antarane Montreal lan Port-au-Prince, Haiti ing dina Senen lan Rebo. Sawise menehi saran pamrentah saka Kanada supaya ora kabeh lelungan menyang Haiti, penerbangan sabanjure Air Canada sing dijadwalake dina Rebo menyang Haiti dibatalake. Air Canada ngawasi kahanan iki kanthi rapet kanggo nemtokake kapan aman kanggo miwiti penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov