Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Golongan Hotels Hotel nggawa keramahtamahan Bahrain ing UEA

Pilih basa sampeyan
0a1a-181
0a1a-181
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Teluk Hotel Group (GHG), penyedia layanan keramahtamahan Bahrain, wis ngumumake pembukaan resmi properti UEA sing pertama, Teluk Court Hotel Business Bay. Properti bintang 4 kasebut minangka fase pertama rencana ekspansi GHG ing wilayah kasebut.

GHG wis setya ngirim standar keramahtamahan Bahrain paling dhuwur wiwit dibukak Konvensi & Spa Hotel Hotel Bahrain ing taun 1969. Ngelingi paningkatan permintaan sing signifikan ing wilayah MENA, GHG yakin iki wayahe pas kanggo ngluncurake rencana ekspansi. .

Teluk Teluk Hotel Business Bay wis operasional kanthi lengkap, lan saiki ngramal pendhudhukan 75% sajrone 3 wulan pertama taun iki. Hotel kasebut nyedhiyakake pilihan akomodasi mewah lan apik kanggo kutha. Staf ngurmati keunggulan layanan lan ngrawat saben tamu kanthi ati-ati lan setya.

Garfield Jones, CEO Teluk Hotel, ujar, "Mbukak Teluk Hotel Business Bay nggambarake langkah pertama ing strategi Grup kanggo nggedhekake operasi perhotelan menyang wilayah MENA, lan kita ngarahake tindak lanjut pambukaan hotel ekspansi ing UAE lan negara-negara GCC sing cedhak. Teluk Pangadilan Teluk Hotel nawakake tamu sing apik ing keramahtamahan Arab amarga hotel ing Bahrain - Teluk Hotel, The K Hotel, lan Asdal Teluk Inn - misuwur. Iki uga nggawe reputasi perusahaan kanggo ngirim produk panganan, omben-omben lan hiburan sing apik. ”

Wiwitan 2019 nuduhake kenaikan permintaan sing signifikan ing sektor perhotelan. Nanging, panjaluk iki didhukung dening pasokan sing saya gedhe, sing nyebabake nyuda pangembangan RevPAR. Saka perspektif global, tingkat pendhudhukan ing UEA, lan Dubai minangka tujuan, tetep dhuwur, sing nggawe kesempatan sing apik kanggo industri perhotelan ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov