24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Israel Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

2019 Tel Aviv Marathon narik 2500 peserta internasional

0a1a-208
0a1a-208
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Marathon Samsung Tel Aviv bakal ditindakake dina Jum'at 22 Februari 2019. 40,000 pelari bakal melu acara olah raga paling gedhe ing Israel taun iki. 2,500 peserta internasional saka Jerman, Finlandia, Prancis, Italia, Austria, AS lan sapanunggalane bakal nyerang kutha kasebut kanggo melu maraton, kalebu delegasi pelari internasional elit sing nyoba ngilangi rekor maraton. Cathetan saiki ditemtokake ing 2015 dening William Kiprono Yagon saka Kenya nalika 2:10:30. Pelari apa wae sing sukses nggayuh asil saka jam 2:07:59 bakal nampa $ 40,000.

Ing taun iki, Marathon Tel Aviv bakal nggawa peserta kanthi rute 42km sing nggumunake liwat pusat kutha. Pelari diwiwiti ing Rokach Boulevard ing ngarep Tel Aviv Expo ing sisih lor Tel Aviv lan banjur ngetutake rute kasebut ing saindenging kutha sing paling misuwur, kalebu Pasar Sarona, Alun-alun Rabin lan Old Jaffa - salah sawijining kutha pelabuhan paling kuna ing donya . Rute kasebut uga njupuk balapan mlayu ing pesisir pasir putih ing Segara Mediterania.

Marathon Samsung Tel Aviv terus taun iki kanggo ndhukung keterlibatan sosial lan komunitas, lan nyengkuyung para pelari maraton njupuk kauntungan saka partisipasi kanggo ngoleksi dana kanggo amal. Ing taun iki- Samsung wis janji bakal cocog karo saben kalori sing diobong dening para pelari kanthi produk panganan kaya kalori sing bakal diwenehake kanggo kulawarga sing butuh. Kalori bakal dietung langsung ing layar ing saindhenging trek. Contone, yen 500,000 kalori diobong total, iki bakal diowahi dadi ewonan produk panganan sing ngemot 500,000 kalori.

Panas maraton:

• Maraton - 42.195 km (wektu miwiti: 7:00)
• Semi-Marathon- 21 km (wektu kick-off: 6:15)
• balapan 10 km
• balapan 5 km
• Balapan siklus tangan
• Mini-Marathon kanggo bocah- 500m lan 1km (Rebo 20.2, 16: 30-19: 00 ing Senyawa Sarona)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov