24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK USA Breaking News

Mitra Marriott International karo Manchester United

0a1a-211
0a1a-211
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, Marriott International lan Manchester United ngumumake kemitraan pemasaran pirang-pirang taun, menehi 120 yuta anggota program perjalanan Marriott Bonvoy kesempatan eksklusif kanggo pengalaman bal-balan Manchester United sing sepisan - kalebu kesempatan dadi Penyiar Stadion klub utawa Kit Manager kanggo dina iki.

Kemitraan anyar iki diluncurake karo film sing nampilake wajah sing kenal saka tim pertama lan manajemen tim utama Manchester United, sing nggawe momen gaib kasebut dadi nyata.

Manchester United, Direktur Kelompok, Richard Arnold komentar:

“Marriott International minangka pimpinan utama lan kita seneng bisa kemitraan karo dheweke nalika Marriott ngluncurake program lelungan anyar, Marriott Bonvoy. Bareng, kita ngarep-arep bisa nggawe sawetara wektu sing ora iso dilalekake kanggo anggota Marriott Bonvoy, inspirasi saka semangat lan kasenengan sing mung digawe Manchester United kanggo para penggemar ing saindenging jagad.

Kanthi program lelungan Marriott Bonvoy, para anggota duwe akses menyang portofolio merek lan properti global sing luar biasa ing 130 negara lan wilayah, uga mupangat anggota sing ora ana tandhingane lan pengalaman Marriott Bonvoy Moments eksklusif.

Marriott International, Petugas Pemasaran Global, Karin Timpone, komentar:

"Kita seneng banget nyedhiyakake mupangat kanggo anggota Marriott Bonvoy, saiki ditambah dadi pengalaman Manchester United sing unik. Kemitraan pemasaran iki ndadekake para anggota bisa ngakses pengalaman game VIP khusus kanthi nggunakake poin sing wis diklumpukake sajrone hotel tetep kanggo pengalaman eksklusif sing durung pernah ana. ”

Momen Marriott Bonvoy ndadekake para anggota bisa milih poin kanggo tuku 8,000 gaya urip, hiburan, olahraga, kuliner lan pengalaman liyane sacara global. Wayahe Manchester United Eksklusif sing bisa ditawarake para anggota kalebu:

Pengalaman 'Stadium Announcer' - Anggota Marriott Bonvoy bakal duwe kesempatan kanggo mbukak layar ing 'Theater of Dreams' sing apik, mbayangke penyiar stadion kanthi persiapan pra-pertandingan. Sadurunge game, anggota lan tamu bakal seneng banget swasana, sadurunge nikmati keramahan VIP, kalebu tiket pertandingan lan ketemu lan menehi salam karo mantan pemain.

Sugeng rawuh Tim nalika teka ing Old Trafford - Anggota lan tamu sing teka ing Old Trafford ing dina pertandingan bakal maju kanggo ketemu legenda Manchester United sadurunge mlebu ing trowongan pemain kasebut supaya bisa dadi posisi utama kanggo nampani tim kasebut nalika lagi mlaku mateni pelatih lan mlebu ruang ganti kanggo nyiapake game.

Pengalaman 'Kit Manager' - Anggota bakal bisa nambah gaya final ing ruang ganti omah ing pre-game Old Trafford nalika dheweke dadi Bay Manager tim pertama. Anggota lan tamu bakal nulungi nyiapake kit pertandingan sadurunge tekane para pemain sadurunge mlebu ing pinggir lapangan supaya bisa ditemokake karo Legenda Manchester United. Sawise kerja keras rampung, anggota kasebut bakal bisa santai lan santai nalika nikmati tamu VIP lan pasca pertandingan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov