24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hyatt Regency Aruba Resort Spa & Casino nampi General Manager anyar

0a1a-215
0a1a-215
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hyatt Regency Aruba Resort Spa & Casino seneng ngumumake janjian saka Gabriel Castrillon dadi manajer umum. Veteran saka kulawarga Hyatt sing wis berpengalaman, Castrillon nggawa luwih saka 30 taun pengalaman perhotelan ing resor kasebut. Ing peran anyar, dheweke bakal tanggung jawab kanggo mimpin kabeh operasi resort kanthi fokus ing layanan, hubungan tamu, bathi lan bathi. Dheweke uga bakal kolaborasi karo mitra lokal ing inisiatif sing bakal nambah pengalaman budaya sing ditawakake ing resor kasebut.

"Aku seneng nggawe 'One Happy Island' omahku," ujare Castrillon. "Tim ing Hyatt Regency Aruba Resort Spa and Casino nampi sambutan, perhatian, lan nuduhake keramahan sejati. Aku ngarep-arep bisa nuduhake semangat nalika ngenalake produk kamar sing anyar, lan nggawe reputasi kanggo promosi budaya pulau liwat ruang publik sing inspirasi kanthi sejarah lan program budaya sing berkembang. "

Castrillon miwiti karir karo Hyatt ing taun 1984, lan wis nyekel kalungguhan kepemimpinan ing properti Hyatt Regency ing saindenging Amerika Serikat. Paling anyar, dheweke dadi manajer umum ing Hyatt Regency Miami, lan uga dadi anggota aktif Greater Miami & The Beaches Hotel Association, Greater Miami Convention & Visitors Bureau, lan Florida Restaurant & Lodging Association. Dheweke dianugerahi "2011 General Manager of the Year" kanggo kategori hotel cilik Hyatt Amerika Utara kanggo ngakoni kepemimpinan lan kontribusine sing luar biasa kanggo industri perhotelan.

Castrillon entuk gelar Sarjana administrasi bisnis lan manajemen saka Florida International University. Dheweke saiki urip ing Aruba karo garwane Diana, lan ngarep-arep sinau luwih lengkap babagan pulau, budaya lan wong-wong apik sing diarani omah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov