24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador News Warta Breaking Peru Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi gedhe nyerang wilayah tapel wates Ekuador Peru

0a1a-11
0a1a-11
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Gempa bumi gedhe nggegirisi wilayah perbatasan antara Ekuador lan Peru esuk iki.

Sanajan gempa bumi kanthi skala iki duwe kemungkinan kerusakan massal lan korban jiwa, efek kaya kasebut ora diarepake ing kene amarga kadadeyan sing adoh banget.

USGS nerbitake laporan ing ngisor iki

Laporan Pambuka
Gedhene 7.5
Tanggal-wektu
  • 22 Februari 2019 10:17:22 UTC
  • 22 Februari 2019 05:17:22 cedhak pusat gempa
  • 21 Feb 2019 23:17:22 wektu standar ing zona wektu sampeyan
Lokasi 2.199S 77.023W
Ambane 132 km
Distances
  • 16.6 km (10.3 mi) S saka Montalvo, Ekuador
  • 121.7 km (75.4 mi) S sisih Macas, Ekuador
  • 134.7 km (83.5 mi) SE saka Puyo, Ekuador
  • 159.6 km (99.0 mi) SSE saka Tena, Ekuador
  • 166.5 km (103.2 mi) S saka Boca Suno, Ekuador
Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 7.1 km; Vertikal 4.9 km
paramèter Nph = 119; Dmin = 230.5 km; Rms = 1.30 detik; Gp = 37 °
Versi =
ID Acara us 2000jlfv

Kanggo nganyari, peta, lan informasi teknis
ndeleng: Event Page

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.