Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan

Air Astana nambah frekuensi Uzbekistan

0a1a-219
0a1a-219
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Astana bakal nambah frekuensi layanan saka Almaty lan Astana menyang Tashkent, ibukutha Uzbekistan wiwit tanggal 1 April 2019. Jumlah frekuensi layanan antarane Almaty lan Tashkent bakal ditambah saka pitung nganti sepuluh saben minggu, kalebu telung penerbangan sore anyar dina Senen, Kamis lan Setu. Frekuensi layanan antarane Astana lan Tashkent bakal ditambah saka papat dadi enem saben minggu, kalebu rong penerbangan anyar ing dina Senen lan Kamis.

Penerbangan menyang Tashkent dioperasikake karo pesawat Airbus A320 lan Embraer 190 kanthi wektu penerbangan 1 jam 35 menit saka Almaty lan 2 jam saka Astana. Air Astana ngluncurake penerbangan menyang Tashkent saka Almaty ing Desember 2010 lan saka Astana ing Mei 2012. Wiwit peluncuran penerbangan menyang Tashkent, Air Astana nggawa luwih saka setengah yuta penumpang lan 700 ton kargo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov