24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam Investments News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Topan Wutip: Apa turis sing dikarepake ing Guam lan Kepulauan Mariana Lor?

wutip
wutip
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Topan Wutip judhul menyang wilayah Guam Pasifik AS dadi topan kategori 2. Ing dina Setu jam 2 esuk, wektu badai udakara 230 mil ing sisih kidul Guam.

Pariwisata minangka industri utama ing Guam, lan industri plancongan lan pariwisata kalebu hotel lan resort siyap kanggo badai kaya iki. Pengunjung kudu aman, yen padha ngetutake instruksi staf hotel lan panguwasa.

Topan iki tumuju ing sisih Lor-kulon kanthi 15km lan angin maksimum maksimal puncak 120 mph.
Gumantung ing jalur kahanan badai Samodra Pasifik iki ngluwihi 45 mil saka pusat, kahanan badai tropis 185 mil saka pusat.

Pulo kasebut mlebu Kondisi Kesiapan 2 jam 4 sore dina Jumuah. Bank-bank lan kantor ditutup awal dina Jumuah kanggo ngidini para warga lan pengunjung siyap-siyap kanggo bisa pengaruh prahara iki.

Peringatan Topan tetep berlaku kanggo Satawal ing Negara Yap lan kanggo Puluwat ing Negara Chuuk. Peringatan Badai Tropis lan Watch Topan tetep ditrapake kanggo Faraulep ing Negara Yap.

Peringatan Badai Tropis tetep ditrapake kanggo Ulul ing Negara Bagian Chuuk. Jam Badai Tropis tetep ditrapake kanggo Rota, Tinian, lan Saipan ing Kepulauan Mariana lan Woleai ing Yap State.

Jam tangan banjir bandhang ditrapake kanggo Guam lan Rota. Tropical Storm Watch saiki ditrapake kanggo Agrihan lan Pagan ing Pulo Mariana Lor.

Klik kene kanggo nglacak Wutip.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.